Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Meesters in Wijn

8,6 (15 reviews)

Wat 15 mensen zeggen over Meesters in Wijn

8.6
(15 reviews)
Eten
8.2
Service
8.9
Sfeer
8.6
Schrijf een review

6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Vooral de bijpassende wijnen vielen bij ons in de smaak. Goede combinaties

Anne M Van brecht op 19 november 2019
Geverifiëerd
Meester Bas heeft gereageerd op 20 november 2019

Beste Anne, ik zag je review en was eerlijk gezegd een beetje verbaasd ivm jullie zeer positieve feedback op de avond zelf. Gemiddeld een 6.7 is ver onder onze maatstaf en daarom zou ik graag jouw verbeterpunten horen. Mag ik je hierover bellen? Anders zou je me een groot plezier doen deze punten te sturen naar info@meestersinwijn.com. Alvast bedankt!


"Tegenvaller"
6.7 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 8

Vanwege de goede reviews hadden wij hoge verwachtingen. Het eten viel echter erg tegen. Niet passend bij het prijsniveau. Wij aten er tijdens de restaurantweek. Een simpele soep, wel lekker. Het hoofdgerecht was een stoof. Zeer kleine hoeveelheid. Nauwelijks vlees in te bekennen en als groente niet meer dan een worteltje in tweeën gedeeld.
De wijn smaakte er overigens prima bij.

Frans op 28 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Perfect geadviseerd en bediend door Meester Bas. Hadden het 3-gangen menu met wijnarragement. Bij het hoofdgerecht was de vis niet gaar. Geen discussie , vis retour en er werd nieuwe geserveerd die wel perfect gaar was. Tijdens het wachten op de nieuwe vis kregen wij een extra glas mooie wijn aangeboden. Diner was v...

Lees hele review

Perfect geadviseerd en bediend door Meester Bas. Hadden het 3-gangen menu met wijnarragement. Bij het hoofdgerecht was de vis niet gaar. Geen discussie , vis retour en er werd nieuwe geserveerd die wel perfect gaar was. Tijdens het wachten op de nieuwe vis kregen wij een extra glas mooie wijn aangeboden. Diner was van zeer goede kwaliteit alsook de begeleidende wijnen. Dit alles in een mooie atmosfeer en vriendelijke en vlotte bediening. We hebben een zeer leuke avond bij de wijnmeesters gehad. Kunnen hun van harte aanbevelen.

Roy en Christel op 20 oktober 2019
Geverifiëerd

"Fantastisch eten met heerlijke wijnen"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben echt genoten gisteren van het heerlijke menu: rivierkreeftsoepje, ossestaartragout met pasta ( goddelijk) en als dessert creme brûlée van mango. Dit allemaal in combinatie met een subliem wijnarrangement. Ik kreeg zin om meteen daarna te gaan koken!! Heel inspirerend. Fijn personeel, flexibel, ook als je...

Lees hele review

We hebben echt genoten gisteren van het heerlijke menu: rivierkreeftsoepje, ossestaartragout met pasta ( goddelijk) en als dessert creme brûlée van mango. Dit allemaal in combinatie met een subliem wijnarrangement. Ik kreeg zin om meteen daarna te gaan koken!! Heel inspirerend. Fijn personeel, flexibel, ook als je als gast een andere wijn prefereert, fijne uitleg over de wijnen. Kortom: een top avond!!

Lin op 27 september 2019
Geverifiëerd
Bas van der Wal heeft gereageerd op 01 oktober 2019

Dank je voor de leuke review Lin. Jullie waren ook erg leuk om als gast te hebben, hopelijk zien we jullie dus snel terug! Groeten, Meester Bas


"Heerlijk gegeten en gedronken!"
8.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 10

Mooi restaurant met heerlijk eten en heel fijne wijnen. Een aanrader!

Eva Janssen op 01 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

St. Pieterstraat 52A 6211 JP Maastricht

Over Meesters in Wijn

Restaurant Meesters in Wijn, gelegen in Maastricht, streeft ernaar om van elk bezoek een memorabele beleving te maken. Het concept is dan ook uniek, met een wijnbar en een wijnwinkel in één pand. In de wijnbar serveren ze meer dan 450 wijnen uit de hele wereld, die ze bovendien allemaal per glas schenken. Ook heeft het restaurant een uitgebreide menukaart waarbij smaak en kwaliteit voorop staan.

Het team helpt je graag bij je keuze en zoals meesters betaamt vertellen ze met kennis en passie over het aanbod aan wijnen en gerechten. Dit alles met een leuke “schoolse” inslag.

Eind 2017 werd Meesters in Wijn, na slechts 4 maanden geopend te zijn, uitgeroepen tot “Wijnbar van het Jaar 2018” door wijnvakblad Perswijn. Elke dag blijven ze ernaar streven deze titel waardig te zijn én te blijven.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden