Ginger

Aziatisch, Thais, Japans / Sushi |
8,1 (87 reviews)
89% aanbevolen

3-gangen Rising Star diner € 50,-

Ginger

Aziatisch, Thais, Japans / Sushi |
8,1 (87 reviews)
89% aanbevolen

3-gangen Rising Star diner € 50,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
3-gangen Rising Star diner
€ 50,-

Ginger doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 3-gangen rising star diner. Ontdek Ginger nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 3-gangen rising star diner.

Reserveer nu jouw tafel bij Ginger!

Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 30 april 2023
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 87 mensen zeggen over Ginger

8.1 Gebaseerd op 87 reviews. 89% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Het was weer heerlijk "
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben met drie personen heerlijk gegeten, de bezetting was matig, er waren niet zoveel mensen aanwezig, maar ja het was ook zondagavond.

Peter Reintjens op 27 maart 2023
Geverifiëerd

"Dinner"
7.3 Keuken 7 | Service 7 | Sfeer 8

Very enjoyable evening with delicious food.

Richard Clacher op 21 maart 2023
Geverifiëerd

"Review Ginger"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

De sfeer bij Ginger was goed en het eten was lekker en mooi gepresenteerd. Het is een tamelijk kleine zaak en bijna alle tafels waren bezet. Waarschijnlijk was het wat drukker door de carnaval.
Helaas waren er niet echt veel glutenvrije opties en wat op de website als driegangen menu + sushi werd genoemd was verwar...

Lees hele review

De sfeer bij Ginger was goed en het eten was lekker en mooi gepresenteerd. Het is een tamelijk kleine zaak en bijna alle tafels waren bezet. Waarschijnlijk was het wat drukker door de carnaval.
Helaas waren er niet echt veel glutenvrije opties en wat op de website als driegangen menu + sushi werd genoemd was verwarrend. Onder een driegangen menu + sushi versta ik, buiten de drie gangen, de sushi als een extraatje. Hier bleek de sushi het voorgerecht te zijn. Ook zag ik bij anderen dat zij sushi en dumplings als combinatie kregen. Wij kregen het gesplitst aangeboden: de dumplings werden bij mij neergezet en de sushi bij mijn zoon. In eerste instantie dachten wij dat er rekening was gehouden met zijn glutenintolerantie. Totdat we de combinatie bij de anderen zagen en we dus tot de conclusie kwamen dat er geen glutenvrije vervanging was voor de dumplings. Er bleef dus niets anders over dan dat ik alleen de dumplings at, omdat mijn zoon deze absoluut niet mocht hebben.
Gelukkig was voor het hoofdgerecht wel iets meer keuze voor hem.
Bij het nagerecht, dat uit gebakken banaan met een deegjasje, dus vol gluten, en een kommetje met twee bollen vanilleijs bestond, was er echter weer hetzelfde probleem als bij het voorgerecht. Omdat dit weer niet gedeeld kon worden, terwijl dit wel de bedoeling was, want er lagen twee dessertlepels bij het geheel. En ook hier geen glutenvrij alternatief. Voor mij bleef alleen de gebakken banaan over en door de gebakken dumplings die ik als voorgerecht had gegeten werd dit wel al te machtig waardoor ik er een paar heb laten liggen.
Desondanks was alles wel goed bereid, mooi gepresenteerd en lekker van smaak.
Wat de bediening betreft: ze waren vriendelijk maar niet erg oplettend. Het drinken wat we besteld hadden werd vergeten en er werd tussendoor niet echt opgelet en gevraagd of er nog wat nodig was, ook al probeerden wij het via oogcontact. Pas toen het voorgerecht werd gepresenteerd konden we aangeven dat we nog steeds geen drinken hadden. Daar werd wel erg laconiek op gereageerd door meteen het drinken te halen, overigens zonder excuses.
Misschien toch beter hier naar toe gaan als het minder druk is.

Verzonden vanaf Outlook voor Android

Judith Huber op 05 maart 2023
Geverifiëerd

"Geweldig "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten, goede sfeer en service

Eve op 04 maart 2023
Geverifiëerd

"Heerlijk diner"
8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Goede vriendelijke bediening en heerlijk gegeten. Aanbeveling

Koos Beeks op 15 februari 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Ginger

Keuken: Aziatisch, Thais, Japans / Sushi

Restaurant Ginger, opgericht in 2002, is gelegen in het centrum van Maastricht. Het is een klein maar knus restaurant dat bekend staat om de Aziatische en Fusion gerechten.

De gerechten zijn afkomstig uit Thailand, Japan, Hongkong, Vietnam, Indonesië, China en er zijn ook typische fusion-gerechten, zoals een crème brûlée van groene thee rijst.

Het restaurant heeft een warme sfeer waar je je gelijk bij thuis voelt. Kom genieten van de heerlijke gerechten die restaurant Ginger voor je klaar heeft staan.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Veelgestelde vragen

Tijdens de Nationale Restaurant Week kun je heerlijk genieten van een fantastisch 3-gangen diner bij de beste 500 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 29,95 per persoon. De Nationale Restaurant Week wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in het voorjaar en in het najaar.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden