NIEUW: Wil jij voordelig uit eten bij 500 top restaurants? Reserveer nu voor de Restaurant Week 2023

Publique

Frans | €€
8,9 (288 reviews)
93% aanbevolen

Wat 288 mensen zeggen over Publique

8.9 Gebaseerd op 288 reviews. 93% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Very good"
9.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 10

Very good

Ava Mihailoff op 21 september 2023
Geverifiëerd

"Experience corresponds to michelin-level restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Perfect service, cozy atmosphere. 3 dishes out of 5 in scope of Restaurant Week 2023 were delicious and the other 2 - good as well.

Nikita op 10 september 2023
Geverifiëerd

"Great addition to my restaurant list!"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Great 5 course dinner yesterday at Publique. Food was adventurous and well prepared, and all was augmented by the perfect Sept. evening. Can’t wait to go back!

FRASER Mcilwraith op 08 september 2023
Geverifiëerd

"Mooie avond op het terras "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

In zomerse sferen genoten van mooie gerechten.

Kim Tan op 07 september 2023
Geverifiëerd

"De kunst van een gastvrij onthaal "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Het was een verrassingsmenu. Ik ga niks verklappen maar 1 ding lustte ik echt niet. Dat werd zonder problemen omgewisseld. Ook de wijn. Er werd een wijn gezocht die past bij het eten. Ik dring graag witte zoete maar dat is niet zo lekker bij het eten. Meestal is dat dan dessertwijn Ondanks de uitda...

Lees hele review

Heerlijk gegeten. Het was een verrassingsmenu. Ik ga niks verklappen maar 1 ding lustte ik echt niet. Dat werd zonder problemen omgewisseld. Ook de wijn. Er werd een wijn gezocht die past bij het eten. Ik dring graag witte zoete maar dat is niet zo lekker bij het eten. Meestal is dat dan dessertwijn Ondanks de uitdagingen voor de ober had hij toch een lekkere gevonden. De borden zijn kunstig opgemaakt. Het was een leuke ervaring om eens in een Michelinster restaurant te eten.

Sylvana Irwan op 02 september 2023
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Publique

Keuken: Frans

Publique, gelegen in Den Haag, is stijlvol en toegankelijk voor iedereen. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. Het is daarom ook een multifunctionele locatie.

Het personeel is gemotiveerd, vriendelijk en professioneel. Bij Publique kan je lunchen, dineren, borrelen, zowel zakelijk als privé. Voor de gerechten wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van kwaliteitsproducten. Internationale trends en klassieke keukenwaarden kunnen worden teruggevonden op de menukaart.

Het concept van Publique zal je verwachtingen doen overstijgen! Kom je ook genieten bij Publique?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden