Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week XXL 2022

Publique

Frans | €€
9,0 (229 reviews)
94% aanbevolen

Fantastisch 5-gangen Chef's diner € 52,-

Publique

Frans | €€
9,0 (229 reviews)
94% aanbevolen

Fantastisch 5-gangen Chef's diner € 52,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Fantastisch 5-gangen Chef's diner
€ 52,-

Restaurant Publique ligt gelegen aan hét horecaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met seizoensgebonden ingrediënten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Het team van Publique heeft een heerlijk Fantastisch 5-gangen Chef's diner in petto wat je smaakpapillen doet smullen! Voor slechts € 52,- kun je jezelf helemaal verwennen met dit diner!

Verwen jezelf én je gezelschap met een heerlijk diner bij Publique!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
6-gangen arrangement (all-inclusive)
€ 94,50

Publique behoort met hun gastronomische talenten tot de beste restaurants van Nederland!

Wilt u gastronomisch dineren op topniveau voor een vriendelijke prijs?

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Publique serveert een fantastische 6-gangen arrangement (all-inclusive) voor slechts € 94,50 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Publique tot de top van Nederland behoort.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Tongstrelend 4-gangen Lunch Menu
€ 44,75 € 35,75

Gelegen in Den Haag vind je het stijlvolle restaurant Publique. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. In het restaurant ervaar je een geweldige en ontspannen sfeer. De ideale locatie voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner maar ook voor een verfrissende borrel. Door het team van restaurant Publique wordt er een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste producten. Op de menukaart zijn er allerlei internationale klassieke en internationale gerechten te vinden.

Speciaal voor DiningCity heeft Publique een heerlijk Tongstrelend 4-gangen Lunch Menu voor slechts € 35,75!

Wanner kan Publique jouw tafel opmaken voor een heerlijke lunch?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 6-gangen Chef's diner
€ 60,-

Het Haagse restaurant Publique weet wel hoe zij een culinair 6-gangen diner moeten bereiden! Proef de verrassende smaken van het seizoen in een karakteristiek pand waar alles samenkomt. De klassieke gerechten hebben een oorsprong uit de Franse -en mediterraanse keuken waar de chef zijn eigen speelse draai aan geeft. De chef is gepassioneerd en heeft een stijl omgeschreven als eigenzinnig, klassiek, spannend en vol van smaak.

Proef wat Publique te bieden heeft met een Fantastisch 6-gangen Chef's diner . Voor slechts € 60,- maak je al kennis met de heerlijke keuken van Publique!

Ga het culinaire avontuur aan bij Publique en laat je verrassen!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 4-gangen Chef's diner
€ 45,-

Gelegen in Den Haag is het stijlvolle restaurant Publique te vinden. Het restaurant is hét centrale ontmoetingspunt van het welbekende Zeeheldenkwartier en haar omgeving. In het restaurant ervaar je een geweldige en ontspannen sfeer. De ideale locatie voor een fantastisch diner, een uitgebreid diner maar ook voor een verfrissende borrel. Door het team van restaurant Publique wordt er een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste producten. Op de menukaart zijn er allerlei internationale klassieke en internationale gerechten te vinden.

Speciaal voor DiningCity heeft Publique een heerlijk Fantastisch 4-gangen Chef's diner voor slechts € 45,-!

Wanner kan Publique jou ontvangen in het prachtige restaurant?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 229 mensen zeggen over Publique

9.0 Gebaseerd op 229 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Mooie nieuwe aanwinst"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

In een mooie modern aangekleede omgeving hebben we genoten van het dinerweekmenu, aangevuld met een heerlijke champagne vooraf en een extra gang. De smaken waren subliem, opmaak van de gerechten klassiek zonder ouderwets te zijn. We hebben genoten van tongschar, risotto, entrecote en een citroenrpmerengue taartje.
...

Lees hele review

In een mooie modern aangekleede omgeving hebben we genoten van het dinerweekmenu, aangevuld met een heerlijke champagne vooraf en een extra gang. De smaken waren subliem, opmaak van de gerechten klassiek zonder ouderwets te zijn. We hebben genoten van tongschar, risotto, entrecote en een citroenrpmerengue taartje.

Op het mooie Anna Paulownaplein is dit een mooie aanwinst waar we zeker terug komen.

Ester op 15 maart 2015

"Heerlijk "
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Het was echt heerlijk vooral het vlees met de jus was fenomenaal lekker.
Zeker voor herhaling vatbaar.

Taco op 14 maart 2015

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We enjoyed the three course restaurant week menu (sole and beef). It was very well presented and the service was friendly and attentive. The vegetarians enjoyed a delicious truffle risotto. The lemon tart though flavoursome was minuscule!

Shirish op 11 maart 2015

"Top!"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Prachtige zaak, vernieuwend in zijn soort en zeker aanwinst voor Den Haag.
Keuze van kleuren en materiaal maken het stijl / sfeervol. Geheel open keuken is een pluspuny.
Menu kaart origineel, internationaal en met klassieke invloeden.
RW menu uitgebreid met tussengang en kaas, mooie opbouw en smaken goed in orde.
Een brede selectie aan wijnen, zeer attent en kundig personeel.
Aanrader!

Ricardo op 09 maart 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Publique

Keuken: Frans

Publique, gelegen in Den Haag, is stijlvol en toegankelijk voor iedereen. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. Het is daarom ook een multifunctionele locatie.

Het personeel is gemotiveerd, vriendelijk en professioneel. Bij Publique kan je lunchen, dineren, borrelen, zowel zakelijk als privé. Voor de gerechten wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van kwaliteitsproducten. Internationale trends en klassieke keukenwaarden kunnen worden teruggevonden op de menukaart.

Het concept van Publique zal je verwachtingen doen overstijgen! Kom je ook genieten bij Publique?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden