Reserveer nu voor de nieuwe Nationale Restaurant Week XXL 2022

Publique

Frans | €€
9,0 (229 reviews)
94% aanbevolen

Fantastisch 5-gangen Chef's diner € 52,-

Publique

Frans | €€
9,0 (229 reviews)
94% aanbevolen

Fantastisch 5-gangen Chef's diner € 52,-

Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Deal
Fantastisch 5-gangen Chef's diner
€ 52,-

Restaurant Publique ligt gelegen aan hét horecaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met seizoensgebonden ingrediënten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Het team van Publique heeft een heerlijk Fantastisch 5-gangen Chef's diner in petto wat je smaakpapillen doet smullen! Voor slechts € 52,- kun je jezelf helemaal verwennen met dit diner!

Verwen jezelf én je gezelschap met een heerlijk diner bij Publique!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
6-gangen arrangement (all-inclusive)
€ 94,50

Publique behoort met hun gastronomische talenten tot de beste restaurants van Nederland!

Wilt u gastronomisch dineren op topniveau voor een vriendelijke prijs?

Alleen bij Diningcity kunt u nu deze speciale deal reserveren. Publique serveert een fantastische 6-gangen arrangement (all-inclusive) voor slechts € 94,50 en bezorgd u daarmee een bijzondere en heerlijke dag.

Heeft u dieetwensen? Op het reserveringsformulier kunt u deze wensen aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Reserveer snel en ga zelf proeven waarom Publique tot de top van Nederland behoort.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Online reservering is verplicht.

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Tongstrelend 4-gangen Lunch Menu
€ 44,75 € 35,75

Gelegen in Den Haag vind je het stijlvolle restaurant Publique. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. In het restaurant ervaar je een geweldige en ontspannen sfeer. De ideale locatie voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner maar ook voor een verfrissende borrel. Door het team van restaurant Publique wordt er een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste producten. Op de menukaart zijn er allerlei internationale klassieke en internationale gerechten te vinden.

Speciaal voor DiningCity heeft Publique een heerlijk Tongstrelend 4-gangen Lunch Menu voor slechts € 35,75!

Wanner kan Publique jouw tafel opmaken voor een heerlijke lunch?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 6-gangen Chef's diner
€ 60,-

Het Haagse restaurant Publique weet wel hoe zij een culinair 6-gangen diner moeten bereiden! Proef de verrassende smaken van het seizoen in een karakteristiek pand waar alles samenkomt. De klassieke gerechten hebben een oorsprong uit de Franse -en mediterraanse keuken waar de chef zijn eigen speelse draai aan geeft. De chef is gepassioneerd en heeft een stijl omgeschreven als eigenzinnig, klassiek, spannend en vol van smaak.

Proef wat Publique te bieden heeft met een Fantastisch 6-gangen Chef's diner . Voor slechts € 60,- maak je al kennis met de heerlijke keuken van Publique!

Ga het culinaire avontuur aan bij Publique en laat je verrassen!

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 4-gangen Chef's diner
€ 45,-

Gelegen in Den Haag is het stijlvolle restaurant Publique te vinden. Het restaurant is hét centrale ontmoetingspunt van het welbekende Zeeheldenkwartier en haar omgeving. In het restaurant ervaar je een geweldige en ontspannen sfeer. De ideale locatie voor een fantastisch diner, een uitgebreid diner maar ook voor een verfrissende borrel. Door het team van restaurant Publique wordt er een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste producten. Op de menukaart zijn er allerlei internationale klassieke en internationale gerechten te vinden.

Speciaal voor DiningCity heeft Publique een heerlijk Fantastisch 4-gangen Chef's diner voor slechts € 45,-!

Wanner kan Publique jou ontvangen in het prachtige restaurant?

RESERVEER RESERVEER
  • Te reserveren t/m 23 december 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 229 mensen zeggen over Publique

9.0 Gebaseerd op 229 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Goede keuken "
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

Wordt goed gekookt. Elke gang geserveerd met een saus, vond ik persoonlijk iets teveel van het goede. 3* komt door het laatste gerecht, deksel van het zout was waarschijnlijk los geraakt, bremzout! De vis was grotendeels oneetbaar, jammer! Bijpassende wijnen, licht en daardoor voor ons verrassend.
Bediening, door o...

Lees hele review

Wordt goed gekookt. Elke gang geserveerd met een saus, vond ik persoonlijk iets teveel van het goede. 3* komt door het laatste gerecht, deksel van het zout was waarschijnlijk los geraakt, bremzout! De vis was grotendeels oneetbaar, jammer! Bijpassende wijnen, licht en daardoor voor ons verrassend.
Bediening, door ons geholpen blonde jongeman, uitstekend. Zeer kundig en vriendelijk, betreft ook de jongen die de tafels afruimde.

Leni Kok Prins op 03 september 2022
Geverifiëerd

"Topper"
8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

Prachtig opgemaakte bord/schaaltjes. Verfijnde smaken met originele ingrediënten. Alles heerlijk! Complimenten aan alle medewerkers.

Rosemarie Bersma-laan op 02 september 2022
Geverifiëerd

"Restaurant om in de gaten te blijven houden"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Om te beginnen bevindt het restaurant zich op een geweldige locatie. Een van de levendigste horeca pleinen van Den Haag. Het heeft een heerlijk terras met voldoende privacy. Het eten heeft goede smaakcombinaties en verschillende verrassende keuzes. Zo is de mosterdboter een goede vondst. Ook het voorgerecht van Holl...

Lees hele review

Om te beginnen bevindt het restaurant zich op een geweldige locatie. Een van de levendigste horeca pleinen van Den Haag. Het heeft een heerlijk terras met voldoende privacy. Het eten heeft goede smaakcombinaties en verschillende verrassende keuzes. Zo is de mosterdboter een goede vondst. Ook het voorgerecht van Hollandse Nieuwe met bereidingen van biet met het ijs en saus is heerlijk. De zeebaars met lamsoor en dubbel gedopte tuinbonen zijn een perfecte combinatie. En het dessert is een genot voor oog en tong. Ik heb slechts één persoonlijk kritiekpuntje. Het zout bovenop de zeebaars en het livar varken zijn wel erg aanwezig, dat mag wat minder of laat de keuze bij de gast.

Arno op 28 augustus 2022
Geverifiëerd

"Goed restaurant"
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

ik heb heerlijk gegeten. De wijnen waren goed uitgekozen.

anoniem op 25 augustus 2022
Geverifiëerd

"Teleurgesteld"
5.7 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 5

Het was niet de eerste keer dat we bij Publique gegeten hebben en altijd waren we zeer tevreden over het menu. Jammer genoeg de laatste keer minder. We waren bv verrast door produkten zoals rauwe haring en bloedworst in voorgerechten, produkten die niet bij iedereen aanslaan. De fantasie van de keuken is een reden o...

Lees hele review

Het was niet de eerste keer dat we bij Publique gegeten hebben en altijd waren we zeer tevreden over het menu. Jammer genoeg de laatste keer minder. We waren bv verrast door produkten zoals rauwe haring en bloedworst in voorgerechten, produkten die niet bij iedereen aanslaan. De fantasie van de keuken is een reden om een menu te te bestellen en daardoor je culinaire comfort zone te verlaten. Jammer genoeg was ditmaal de afstand tot ieders comfort zone te groot.
Als laatste punt wil ik opmerken dat onze tafel voor 6 personen op afstand van de overige klanten was geplaatst waardoor we ons een beetje buitengesloten voelden.

Karel de Graaf op 25 augustus 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Publique

Keuken: Frans

Publique, gelegen in Den Haag, is stijlvol en toegankelijk voor iedereen. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. Het is daarom ook een multifunctionele locatie.

Het personeel is gemotiveerd, vriendelijk en professioneel. Bij Publique kan je lunchen, dineren, borrelen, zowel zakelijk als privé. Voor de gerechten wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van kwaliteitsproducten. Internationale trends en klassieke keukenwaarden kunnen worden teruggevonden op de menukaart.

Het concept van Publique zal je verwachtingen doen overstijgen! Kom je ook genieten bij Publique?

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden