Publique

€ 42,50

Fantastisch 4-gangen Chef's diner

Publique

Frans
8,9 (201 reviews)
94%

Fantastisch 4-gangen Chef's diner € 42,50

Reserveer een tafel
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
Fantastisch 4-gangen Chef's diner
€ 42,50

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het Fantastische 4-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 6-gangen Chef's diner
€ 57,50

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het Fantastische 6-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 5-gangen Chef's diner
€ 49,95

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het fantastische 5-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Tongstrelend 4-gangen Lunch Menu
€ 39,50 € 32,50

Gelegen in Den Haag vind je het stijlvolle restaurant Publique. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving.

In het restaurant ervaar je een geweldige en ontspannen sfeer. De ideale locatie voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner maar ook voor een verfrissende borrel. Door het team van restaurant Publique wordt er een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste producten. Op de menukaart vallen er allerlei internationale klassieke en internationale gerechten te vinden.

Restaurant Publique in Den Haag heeft voor Diningcity een tongstrelend 4-gangen lunch menu samengesteld voor maar € 32,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 201 mensen zeggen over Publique

8.9 Gebaseerd op 201 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Mooie gerechten in een sfeervolle ambiance en een uitstekende bediening. Aan de selectie van de begeleidende wijnen is veel aandacht besteed. Hier zijn vakmensen bezig die trots zijn op hun werk. En dat komt terug in alle facetten van een aangenaam verpozen.

Rob van den Heuvel op 19 maart 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en een fantastische service! We hebben echt een hele leuke en gezellige avond gehad. Een aanrader voor iedereen!

Rémy Vrolijk op 18 maart 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk eten met aandacht geserveerd"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten met verrassende combinaties van smaken. Ook voor de vegetariërs is een mooi menu.
Goed personeel dat vriendelijk en kundig werkt. Een aanrader dus.

Martine Roos op 09 maart 2022
Geverifiëerd

7.3 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 8

I chose a lactose-free meal. They made them mostly lactose-free except they forgot that blue cheese is full of lactose and they served it to me. Of course, I trusted them and ate it but after I asked they said that they forgot that it had lactose. They made it good by offering free coffee and tea. I found the food ...

Lees hele review

I chose a lactose-free meal. They made them mostly lactose-free except they forgot that blue cheese is full of lactose and they served it to me. Of course, I trusted them and ate it but after I asked they said that they forgot that it had lactose. They made it good by offering free coffee and tea. I found the food at Publique very bland and tasteless. They chose cheap ingredients. Most of the meals were too sweet for me because of lots of onions, bell peppers puree and tamarind. We will never ever go there again. For so much money we paid for our meal, no thank you.

Azarmimi op 16 februari 2022
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Leuke locatie, prijs/ kwaliteit goed

Anita kaandorp op 02 februari 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Publique

Keuken: Frans

Publique, gelegen in Den Haag, is stijlvol en toegankelijk voor iedereen. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. Het is daarom ook een multifunctionele locatie.

Het personeel is gemotiveerd, vriendelijk en professioneel. Bij Publique kan je lunchen, dineren, borrelen, zowel zakelijk als privé. Voor de gerechten wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van kwaliteitsproducten. Internationale trends en klassieke keukenwaarden kunnen worden teruggevonden op de menukaart.

Het concept van Publique zal je verwachtingen doen overstijgen! Kom je ook genieten bij Publique?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden