Publique

€ 42,50

Fantastisch 4-gangen Chef's diner

Publique

Frans
8,9 (201 reviews)
94%

Fantastisch 4-gangen Chef's diner € 42,50

Reserveer een tafel
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Publique

Deal
Fantastisch 4-gangen Chef's diner
€ 42,50

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het Fantastische 4-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 5-gangen Chef's diner
€ 49,95

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het fantastische 5-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Tongstrelend 4-gangen Lunch Menu
€ 39,50 € 32,50

Gelegen in Den Haag vind je het stijlvolle restaurant Publique. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving.

In het restaurant ervaar je een geweldige en ontspannen sfeer. De ideale locatie voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner maar ook voor een verfrissende borrel. Door het team van restaurant Publique wordt er een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste producten. Op de menukaart vallen er allerlei internationale klassieke en internationale gerechten te vinden.

Restaurant Publique in Den Haag heeft voor Diningcity een tongstrelend 4-gangen lunch menu samengesteld voor maar € 32,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 6-gangen Chef's diner
€ 57,50

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het Fantastische 6-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 201 mensen zeggen over Publique

8.9 Gebaseerd op 201 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Hee mooie gerechten en zalige wijn"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heel gezellig restaurant, erg aardige bediening en heel mooi menu (restaurantweek). Het had alleen wel iets meer mogen zijn, we hadden zelfs nog een extra gang.

Maartje op 05 mei 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een super mooi restaurant.

Ineke Schoute op 01 mei 2022
Geverifiëerd

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Prima eten. Gezellig en mooi restaurant. Goede, vlotte en aardige bediening. Het eten was heerlijk. Helaas kwamen niet alle smaken goed tot hun recht, zoals poeder van eendenlever, sinaasappel gelei, mascarpone van amuse. Te veel gelatine?

Marijke op 30 april 2022
Geverifiëerd

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

zeer gastvrij, gestroomlijnde samenwerking tussen keuken en uit serveren, foto waardige, smaakvolle borden / combinaties

choco op 24 april 2022
Geverifiëerd

"Boerse gerechten met vlakke smaken en zielloze sausjes "
5.7 Keuken 3 | Service 8 | Sfeer 6

Tijdens de restaurantweek hebben we bij Publique met drie personen het all inclusive diner gegeten voor € 94,50 p.p. In een Franse keuken verwacht ik verfijnde gebalanceerde gerechten met mooie verassende smaken en oogstrelende opmaak. Kortom: zoiets als de foto’s doen vermoeden. In werkelijk kregen we boerse gerech...

Lees hele review

Tijdens de restaurantweek hebben we bij Publique met drie personen het all inclusive diner gegeten voor € 94,50 p.p. In een Franse keuken verwacht ik verfijnde gebalanceerde gerechten met mooie verassende smaken en oogstrelende opmaak. Kortom: zoiets als de foto’s doen vermoeden. In werkelijk kregen we boerse gerechten gereserveerd (o.a. grote stukken bloemkool en een stronk met spruitjes) met vlakke smaken en zielloze sausjes of jus zonder creativiteit in de presentatie. De wijnen waren helaas niet veel beter. Onbegrijpelijk dat dit restaurant zulke hoge beoordelingen ontvangt.

Ronald van der Molen op 21 april 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Publique

Keuken: Frans

Publique, gelegen in Den Haag, is stijlvol en toegankelijk voor iedereen. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. Het is daarom ook een multifunctionele locatie.

Het personeel is gemotiveerd, vriendelijk en professioneel. Bij Publique kan je lunchen, dineren, borrelen, zowel zakelijk als privé. Voor de gerechten wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van kwaliteitsproducten. Internationale trends en klassieke keukenwaarden kunnen worden teruggevonden op de menukaart.

Het concept van Publique zal je verwachtingen doen overstijgen! Kom je ook genieten bij Publique?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden