Publique

€ 49,95

Fantastisch 5-gangen Chef's diner

Publique

Frans
8,9 (201 reviews)
94%

Fantastisch 5-gangen Chef's diner € 49,95

Reserveer een tafel
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's

Deal
Fantastisch 5-gangen Chef's diner
€ 49,95

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het fantastische 5-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 6-gangen Chef's diner
€ 57,50

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het Fantastische 6-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Fantastisch 4-gangen Chef's diner
€ 42,50

Restaurant Publique ligt gelegen aan het 'horeca' Anna Paulownaplein in Den Haag. De historische klassieke elementen van het gebouw zijn verwerkt met de moderne tinten van het restaurant. Het modern-klassieke restaurant Publique werkt iedere zes weken met een nieuwe kaart; door die keuze werkt het team alleen met siezoensgebonden ingredienten om optimaal gebruik van het seizoen en de smaken.

Kom jij kennismaken met het Fantastische 4-gangen Chef's diner?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
Tongstrelend 4-gangen Lunch Menu
€ 39,50 € 32,50

Gelegen in Den Haag vind je het stijlvolle restaurant Publique. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving.

In het restaurant ervaar je een geweldige en ontspannen sfeer. De ideale locatie voor een heerlijke lunch, een uitgebreid diner maar ook voor een verfrissende borrel. Door het team van restaurant Publique wordt er een zorgvuldige selectie gemaakt van de beste producten. Op de menukaart vallen er allerlei internationale klassieke en internationale gerechten te vinden.

Restaurant Publique in Den Haag heeft voor Diningcity een tongstrelend 4-gangen lunch menu samengesteld voor maar € 32,50 p.p.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 23 juli 2022
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 201 mensen zeggen over Publique

8.9 Gebaseerd op 201 reviews. 94% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten met verrassende wijnen.
Een aanrader.

Theo op 20 april 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten tijdens de restaurantweek"
9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

Heerlijk driegangen menu, aangevuld met kaasplankje. Bij iedere gang het wijnvoorstel van de ober gevolgd. Mooie combinaties, verfijnde smaken en prachtig opgediend. Aanrader

Jan Heemskerk op 20 april 2022
Geverifiëerd

4.0 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 4

Teleurstellend, we hadden een 3 gangenmenu besteld, maar er werd constant gevraagd of we dit niet wilde uitbreiden, erg irritant 1 keer vragen is genoeg. Achteraf begrijp ik het wel want het waren echt hele kleine mini hapjes, geen volwaardig menu, echt heel jammer

Yvonne Rousel op 18 april 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk gedineerd in een hele fijne ambiance"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben genoten van een geweldig vijf gangen verassings menu. Alle gerechten werden heel, mooi opgediend en waren erg goed van smaak. De bediening is uitermate plezierig. We komen graag nog eens langs in dit mooie restaurant.

Jelle Uijttenboogaard op 13 april 2022
Geverifiëerd

"Wat een fijn restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben in de restaurantweek een lunch gegeten bij Publique. We hadden hoge verwachtingen en daaraan is helemaal voldaan. Naast de prachtige gerechten, zat het verzorgde in kleine dingen, de ontvangst, even een klein gebaar om richting aan te geven toen ik op weg was naar de wc, , de uitleg bij elke gang, die het tezamen echt even ontspannen maakte. Een aanrader!

esmee op 13 april 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Publique

Keuken: Frans

Publique, gelegen in Den Haag, is stijlvol en toegankelijk voor iedereen. Het restaurant is het centrale ontmoetingspunt van het Zeeheldenkwartier en haar omgeving. Het is daarom ook een multifunctionele locatie.

Het personeel is gemotiveerd, vriendelijk en professioneel. Bij Publique kan je lunchen, dineren, borrelen, zowel zakelijk als privé. Voor de gerechten wordt een zorgvuldige selectie gemaakt van kwaliteitsproducten. Internationale trends en klassieke keukenwaarden kunnen worden teruggevonden op de menukaart.

Het concept van Publique zal je verwachtingen doen overstijgen! Kom je ook genieten bij Publique?

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden