Knife fork icon red

Cafe Louis

8,0 (10 reviews)

Wat 10 mensen zeggen over Cafe Louis

8.0
(10 reviews)
Eten
7.3
Service
7.9
Sfeer
8.7
Schrijf een review

"heerlijk gegeten, perfecte bediening en goede sfeer"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was meer dan we hadden verwacht. Alle 3 gangen smaakte meer dan goed (zowel kalfs als tonijn) en we hebben er prima gezeten. Niet op de schoot van de buurman en met een mooie sfeervolle lichtval in het restaurant. Alle obers waren kundig, vriendelijk, precies zoals je het hebben wilt.

Janneke op 12 oktober 2018

"Gezellig restaurant"
9.0 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 10

Met de restaurantweek hier gegeten op za 6-10. Het restaurant is uiterst sfeervol ingericht. Wij zaten apart in een soort serre met alleen tafeltjes voor 2, prachtig. De porties waren verrassend groot, mooi opgemaakt zeer smaakvol. Een echte aanrader!

Ralf op 10 oktober 2018
Cafe Louis heeft gereageerd op 10 oktober 2018

Beste Ralf, Dank voor jouw leuke recensie over Café Louis, blij te horen dat alles goed in de smaak viel! à bientôt! Louis


"Café Louis Maastricht"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

mooi kader, geslaagde restauratie samen met hotel. Lekkere keuken.

Robby op 07 oktober 2018
Cafe Louis heeft gereageerd op 10 oktober 2018

Beste Robby, Leuk dat je bij mij bent komen eten en hebt kunnen genieten van het mooie restaurant! De chef is nu lekker in de weer met meer herfst en winter gerechten! Zien wij jou snel weer in Café Louis? à bientôt! Louis


"Top250?"
5.3 Keuken 6 | Service 5 | Sfeer 5

Eerste kennismaking met Cafe Louis, recentelijk in juni jl geopend en nog geen lange reputatie. Dus waar de Top250 notering op gebaseerd is blijft een raadsel, het voorgeschotelde 3 gangenmenu maakt deze notering niet waar en qua sfeer is het een typisch hotel-restaurant. Verder prima avond gehad.

AM op 06 oktober 2018
Cafe Louis heeft gereageerd op 10 oktober 2018

Bonjour AM,
Leuk dat u ons heft bezocht aan de Boschstraat en wij zijn inderdaad pas geopend. Naast de restaurant week zijn wij gewoon dagelijks dorlopend geopend voor ontbijt lunch & diner. Vanaf volgende week de nieuwe menukaart met Franse Bistro Classics. Komt u weer een hapje bij mij eten? à bientôt! Louis


"Verjaardagsetentje"
7.3 Keuken 4 | Service 8 | Sfeer 10

Een heel mooi gestyled restaurant met een lekkere huiswijn en goede koffie.
De vlees eters hebben lekker gegeten, voor de vegetarische gasten was het eten niet heel smaakvol en ook niet heel origineel.

Femke op 01 oktober 2018
Cafe Louis heeft gereageerd op 10 oktober 2018

Bonjour Femke, Wat fijn om te horen dat je een leuke verjaardag bij ons hebt mogen vieren met goede gerechten van onze Chef! onze nieuwe kaart gaat volgende week in en hopelijk vallen onze nieuwe vlees en vegetarische gerechten in de smaak! à bientôt! Louis

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Boschstraat 71 6211 AV Maastricht

Over Cafe Louis

Gevestigd in een historisch pand in Maastricht vind je Café Louis! Café Louis serveert Franse signatuurgerechten, waaronder steak tartaar, boeuf bourguignon en salade met eendenlever. De bistro biedt plek aan tachtig personen en heeft een aparte cocktailbar en klein terras.

Bij mooi weer kun je neerstrijken op het kleine terras aan de voorzijde om te genieten van een kop koffie of de heerlijke gerechten van de kaart. In de orangerie die aan de bistro is aangesloten, kun je heerlijk ontspannen eten en drinken.

Bij Café Louis wordt gekookt met verse duurzame producten en werkt samen met bekende lokale partijen. De bistro hanteert één vaste menukaart voor zowel lunch als diner. Hierbij zitten een aantal wisselende seizoensgebonden gerechten.
Bij Café Louis weet je wat je krijgt. Geniet dan ook van de culinaire gerechten die aangeboden worden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden