Cafe Louis

Frans
7,3 (13 reviews)
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 13 mensen zeggen over Cafe Louis

7.3 Gebaseerd op 13 reviews. 50% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review

6.0 Keuken 7 | Service 6 | Sfeer 5

The restaurant was very empty, only a handful of tables in use. It was super quiet and everyone could hear everybody else's conversation. Including the staff when they went to the kitchen. So not ideal. Maybe some more background music will help the atmosphere a bit? Make it a bit more cosy?
Food was all very tast...

Lees hele review

The restaurant was very empty, only a handful of tables in use. It was super quiet and everyone could hear everybody else's conversation. Including the staff when they went to the kitchen. So not ideal. Maybe some more background music will help the atmosphere a bit? Make it a bit more cosy?
Food was all very tasty and nicely presented, though not perfect. The chocolate lava cakes were cold on the in side and the meat, though cooked beautifully was a bit bland.

LP op 08 september 2021
Geverifiëerd

4.0 Keuken 1 | Service 6 | Sfeer 5

De vis was niet gaar. Na dit gemeld te hebben werd mijn bord meegenomen en kreeg ik een nieuwe. Helaas betekende dit dat wij apart gegeten hebben want tegen de tijd dat ik mijn vis geserveerd kreeg was mijn partner klaar met eten. Wij hebben wel een kop koffie gekregen ter compensatie. Heb er 's nachts ook buikkramp...

Lees hele review

De vis was niet gaar. Na dit gemeld te hebben werd mijn bord meegenomen en kreeg ik een nieuwe. Helaas betekende dit dat wij apart gegeten hebben want tegen de tijd dat ik mijn vis geserveerd kreeg was mijn partner klaar met eten. Wij hebben wel een kop koffie gekregen ter compensatie. Heb er 's nachts ook buikkrampen van gehad. Of dit te maken heeft gehad met de aanbieding restaurantweek of niet kan ik niet beoordelen

Wilma Schoon op 24 september 2020
Geverifiëerd

5.3 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 6

Wij vonden het eten en de bediening niet zo goed , gewoon eigenlijk we hadden er meer van verwacht jammer .

Els Muller op 22 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

gezellig etentje, goed klaargemaakt! Fijne bediening! zeker een aanradertje!

Raymond Passenier op 10 oktober 2019
Geverifiëerd

"Voor lekker eten hoef je het niet te doen"
4.7 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 8

Het interieur van deze zaak is het sterkste punt. Het eten is mooi opgemaakt, maar had weinig tot geen smaak. Het personeel was niet op de hoogte dat ik via diningcity geboekt had en presenteerde de volle rekening (werd uiteraard wel rechtgetrokken). Bij binnenkomst werden we niet direct opgevangen. Slechts twee gen...

Lees hele review

Het interieur van deze zaak is het sterkste punt. Het eten is mooi opgemaakt, maar had weinig tot geen smaak. Het personeel was niet op de hoogte dat ik via diningcity geboekt had en presenteerde de volle rekening (werd uiteraard wel rechtgetrokken). Bij binnenkomst werden we niet direct opgevangen. Slechts twee genderneutrale toiletten voor heel het hotel en restaurant. Mooie setting, maar nooit meer voor ons!

LS op 05 mei 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Toon telefoonnummer

Over Cafe Louis

Keuken: Frans

Gevestigd in een historisch pand in Maastricht vind je Café Louis! Café Louis serveert Franse signatuurgerechten, waaronder steak tartaar, boeuf bourguignon en salade met eendenlever. De bistro biedt plek aan tachtig personen en heeft een aparte cocktailbar en klein terras.

Bij mooi weer kun je neerstrijken op het kleine terras aan de voorzijde om te genieten van een kop koffie of de heerlijke gerechten van de kaart. In de orangerie die aan de bistro is aangesloten, kun je heerlijk ontspannen eten en drinken.

Bij Café Louis wordt gekookt met verse duurzame producten en werkt samen met bekende lokale partijen. De bistro hanteert één vaste menukaart voor zowel lunch als diner. Hierbij zitten een aantal wisselende seizoensgebonden gerechten.
Bij Café Louis weet je wat je krijgt. Geniet dan ook van de culinaire gerechten die aangeboden worden.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Maastricht e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden