Knife fork icon red

Bistro Dominic

8,9 (5 reviews)
100%

Wat 5 mensen zeggen over Bistro Dominic

8.9
(5 reviews)
Eten
10.0
Service
8.2
Sfeer
8.4
100%
Schrijf een review

"Teleurstellende ervaring"
4.3 Keuken 10 | Service 1 | Sfeer 2

Om 19:30 gereserveerd. Dat zou tot 22:00 uur voldoende tijd moeten zijn, zelfs voor 4-gangen. Nadat we eerst overgoten waren met cola en witte wijn ( wat wel eens kan gebeuren) duurde het 40 minuten voordat de menukaart kwam. Inmiddels hadden de mensen naast ons, die na ons waren binnengekomen, hun eerste gerecht. N...

Lees hele review

Om 19:30 gereserveerd. Dat zou tot 22:00 uur voldoende tijd moeten zijn, zelfs voor 4-gangen. Nadat we eerst overgoten waren met cola en witte wijn ( wat wel eens kan gebeuren) duurde het 40 minuten voordat de menukaart kwam. Inmiddels hadden de mensen naast ons, die na ons waren binnengekomen, hun eerste gerecht. Na nog 40 minuten hadden wij ons eerste gerecht. 1 uur en 20 minuten! Het wijnarrangement liep niet synchroon met de gerechten en uiteindelijk heb ik 1 wijntje te weinig gehad. Om 21:35 werden we gemaand voort te maken, vanwege de Corona-sluitingstijd. We mochten nog wel een dessert bestellen, maar die hadden we, inclusief nog 2 wijntjes niet meer opgekregen voor 22:00 uur. Besloten op van de 4-gangen, maar 3-gangen te maken. We zijn op geen enkele manier gecompenseerd voor wat er allemaal is voorgevallen, wat de teleurstelling alleen maar groter maakt. Een fooi, die normaal bij ons minimaal 10% is, hebben we dan ook niet gegeven. Het was mijn verjaardagsdiner, waarvan Dominic beloofde er een mooi feestje van te maken, maar ik heb er alleen een bittere nasmaak aan over gehouden.

Marjan op 03 oktober 2020

"Voor herhaling vatbaar."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alles was perfect.

R Baveld op 28 september 2020
Geverifiëerd

"Heerlijk gegeten"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Tijdens de restaurant week hier gegeten. Het eten was heerlijk, de bediening super. Zeer attente, vriendelijke gastheer. Er werd op goede manier met de corona maatregelen rekening gehouden. Dit is een aanrader waar we zeker nog eens naar toe gaan!

A. Lindenberg op 11 september 2020
Geverifiëerd

"De belofte waar dubbel en dwars waargemaakt! "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een gaaf team! We hebben een 3-gangen verrassingsmenu van de chef gehad. En dat hebben ze bij Dominic meer dan waargemaakt. Echt een aanrader!

Christian Besselink op 28 augustus 2020

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was weer voortreffelijk.
Wij waren hier niet voor de eerste en beslist ook niet voor de laatste keer.

R. Baveld op 12 oktober 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Oldenzaal e.o.

Kerkstraat 18 7571 EE Oldenzaal

Over Bistro Dominic

In één van de oudste panden van Oldenzaal is Bistro Dominic gesitueerd. Een à la carte restaurant met de Franse keuken als basis. Liefde voor het vak is hier terug te vinden door de ambachtelijke wijze waarop er gekookt wordt. En dat proef je meteen terug in de gerechten.

Gasten kunnen hier genieten van een onbezorgde avond. Bourgondisch, huiselijk en gastvrijheid staan hoog in het vaandel bij Bistro Dominic. Bij binnenkomt voel je gelijk de gastvrijheid en een huiselijk gevoel. De chefs creëeren culinaire producten door ambachtelijk te koken met dagelijkse verse producten en producten met de beste kwaliteit.

Ervaar de culinaire creaties bij Bistro Dominic!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Oldenzaal e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden