Amier Restaurant

Libanees |
8,6 (139 reviews)
92% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Wat 139 mensen zeggen over Amier Restaurant

8.6 Gebaseerd op 139 reviews. 92% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Lekker eten"
8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Heerlijk eten, aardige bediening. Een min punt is dat de tafels te dichtbij elkaar zijn.

Anna M. op 17 maart 2024
Geverifiëerd

"Een geweldige ervaring op gebied van smaak en beleving. "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Een hartelijk welkom, een leuk plekje en een mooie menukaart, dat was onze eerste kennismaking met dit Libanese restaurant in hartje Den Haag.

Als we langs lopen is het altijd druk, dus wilde we hier ook een keer dineren. Al eerder hadden gehoord dat alles hier erg lekker, vers en huisgemaakt zou zijn. We kozen v...

Lees hele review

Een hartelijk welkom, een leuk plekje en een mooie menukaart, dat was onze eerste kennismaking met dit Libanese restaurant in hartje Den Haag.

Als we langs lopen is het altijd druk, dus wilde we hier ook een keer dineren. Al eerder hadden gehoord dat alles hier erg lekker, vers en huisgemaakt zou zijn. We kozen voor een proeverij menu. Dit startte al goed met een hele serie koude maza (hapjes) en het beroemde Libanese platte brood. Er werd keurig aan tafel uitgelegd wat alles was. Even later kregen we ook een schaal warme hapjes. Alles was heel lekker. Persoonlijk ben ik geen fan van Falafel, dus ik schoof deze naar mijn vrouw toe. Ze nam een hap en zei: maar deze zou je wel lekker vinden. En inderdaad een heerlijke smeuïge Falafel.

Opvallend was trouwens dat iedere maza of mezze zowel warm als koud een hele eigen unieke smaak had. Met mooie namen als Tabouli, Hommus, Mtabbel en Baba Ganooj. Ook kwam er daarna nog een gang met hoofdgerechten. Heerlijk gegrild vlees voor mij en een okrabonen gerecht voor mijn vrouw.

De Libanese keuken is überhaupt heel geschikt voor vegetariërs leerde deze ervaring ons. Een selectie van warme en koude maza geeft een gevarieerde en volwaardige maaltijd, maar er zijn ook hoofdgerechten zonder vlees. We sloten af met een proeverij van nagerechten. Een baklava is altijd heerlijk, maar ook de onbekende gebak soorten waren heerlijk. Hierbij vroegen we de Libanese thee, deze heeft de smaak van kardemom en mint. En hij wordt geheel in stijl ingeschonken volgens een hoog ritueel. Het interieur heeft wel iets weg van 1001 nacht, echter zijn de gasten van heel gevarieerde afkomst en leeftijd. We zaten tussen een groep die ging stappen in Den Haag en een familie uit het oosten van het land. Maar ook was er een gezin met kleine kinderen waar de ouders de kinderen alles leerde proeven. Dat de mooie menukaart ook Arabische namen voor gerechten bevat en alles Halal is geeft wel aan dat het breed toegankelijk is. Ons bezoek was een geweldige ervaring op gebied van smaak en beleving.

Martin Simonis op 03 maart 2024
Geverifiëerd

"Amier "
6.3 Keuken 6 | Service 10 | Sfeer 3

Zeer kleine plekken voor wat men op je tafel komt brengen. En hoe dichter bij de voordeur des te tochtiger het wordt, het was gewoon niet prettig zitten. Ook werden wij gedwongen om het menu te nemen van €50,00/persoon.

Andre Volder op 29 januari 2024
Geverifiëerd

"Een aanrader"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Dit was een heel leuk menu waarmee je vanalles kon proeven, we hebben echt heel lekker gegeten!

Jana op 28 januari 2024
Geverifiëerd

"Karin & Roos"
8.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 4

Het eten was heerlijk en de baklava fantastisch. Tafels staan wel erg dicht op elkaar en het is erg koud en tochtig als de deur van het restaurant open gaat.

Karin Van der Hoek- Schakelaar op 22 januari 2024
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Toon telefoonnummer

Over Amier Restaurant

Keuken: Libanees

Nabij de beroemde Ridderzaal (Binnenhof), het kunst Academie gebouw en Stadhuis gebouw in het centrum van Den Haag vind je restaurant Amier. Dé plek om Libanees te eten. Ervaar de prachtige historie van het eeuwenoude centrum van Den Haag door een bezoekje te brengen aan restaurant Amier.

Een restaurant waar je jezelf meteen thuis zult voelen. Het mooie interieur en de inrichting van het restaurant laten een ontspannen ambiance achter en er is veel moeite gedaan om het authentieke karakter van het pand bewaard te laten. Daarnaast beschikt het restaurant ook over een terras dat stijlvol is gedecoreerd met prachtige planten en bloemen.

De gerechten zijn gevarieerd en fijn van smaak. Het menu is opgebouwd uit traditionele Libanese gerechten. De koks houden van experimenteren en komen altijd met nieuwe culinaire hoogstandjes. De bediening is erg gastvriendelijk en het personeel zal je dan ook op een plezierige wijze ontvangen bij binnenkomst. Restaurant Amier beschikt over het complete pakket om jou een onvergetelijke avond te bezorgen.

Laat jezelf verwennen door de culinaire hoogstandjes van restaurant Amier!

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden