Knife fork icon red

Amier Restaurant

9,1 (11)

Wat zeggen mensen over Amier Restaurant

9.1
(11 reviews)
Eten
9.4
Service
8.9
Sfeer
9.0
Schrijf een review

9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten !!

Conny van Schie op Vandaag

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ik geniet nu, een dag na mijn bezoek aan Amier, nog na van het lekkere eten. Dit was mijn eerste ervaring met de Libanese keuken. Uitleg over de 'proeverij' werd gewaardeerd. Vriendelijk personeel. De bovenverdieping, voldeed aan onze wensen. Wij mochten daar van de maaltijd genieten ipv beneden. De medewerkers dachten goed mee om de ruimte naar ons wens in te richten. Het was wel een beetje warm, omdat zoals werd verteld, de ventilator een dag van te voren defect was. Desalniettemin mocht het onze pret niet drukken. Mijn zonen en hun gezin hebben genoten van deze vaderdagvermaak. Ik ga er zeker weer naar toe. Mijn vrienden zal ik het ook aanbevelen.

Krofaya Kromanti op 17 juni 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten is echt top en de service ook. Prijs/kwaliteit is heel goed

Ingeborg op 17 juni 2019

"Libanees eten"
8.0 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 6

Libanees eten was nieuw voor ons. Lekker gekruid vlees. Portie waren behoorlijk groot.
Aanrader!

Ger Spaans op 13 juni 2019

"Restaurant Amier"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij waren met 3 volwassenen en 1 baby van 4 maanden. Hadden gereserveerd om 17u. Het was nog rustig en we hadden een fijne plaats met de babywagen. De ontvangst was ontzettend goed door een zeer vriendelijke man. Hij legde alles heel duidelijk uit. Het eten was zeer smaakvol en zeer fraai opgediend. Wij hebben in ieder geval heerlijk genoten van ons diner. We raden iedereen aan een keer te gaan eten bij Amier.

Vera Passage op 09 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Korte Poten 28-A 2511 EE Den Haag

Over Amier Restaurant

Amier Restaurant is gevestigd in het centrum van Den Haag.

Ons pand bevindt zich in de Oude Centrum, nabij het beroemde De Ridderzaal (Binnenhof), het kunst Academie gebouw en Stadhuis gebouw. De prachtige historie van het eeuwenoude centrum van Den Haag zult u ervaren met een bezoekje aan ons restaurant.

Wanneer u aankomt bij Amier Restaurant dan ziet u het prachtige pand met terras dat fraai is gedecoreerd met planten en bloemen. Bij binnenkomst zult u ervaren dat wij er alles aan hebben gedaan om u zich thuis te laten voelen. Het mooie interieur en de inrichting geven een ontspannen ambiance en er is alles aan gedaan om het authentieke karakter van het pand bewaard te laten.

Onze gerechten zijn gevarieerd en fijn van smaak. Het menu bestaat uit traditionele Libanese gerechten. De befaamde mezzes en de grill specialiteiten zijn hierbij natuurlijk ook aanwezig. Onze koks zijn altijd bezig met het uitproberen van nieuwe gerechten om keer op keer culinaire hoogstandjes te bereiden. Bent u benieuwd naar onze gerechten? Hebben wij uw interesse al gewekt?

Zoals u van een goed restaurant mag verwachten, wordt u door onze medewerkers op een uiterst plezierige wijze ontvangen.

Loopt u gerust even rond om te zien welke ruimte u het meest aanspreekt: de gezellige ruimte – ook zeer geschikt voor kleine gezelschappen – of de uiterst sfeervolle salle au premier étage.
Eenmaal aan tafel presenteren wij u culinaire hoogstandjes die stuk voor stuk met grote zorg en liefde zijn bereid om u een heerlijke avond te bezorgen.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
7518002eb3

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden