Kale & de Bril

Frans | €€€
9,2 (25 reviews)
100% aanbevolen
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 25 mensen zeggen over Kale & de Bril

9.2 Gebaseerd op 25 reviews. 100% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Geweldig - Uitstekend - Gezellig - Heerlijk - Gastvrij"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een hartelijke, open ontvangst door de medewerkers van 'de Kale & de Bril'!
Als eerste gasten van deze avond zo een warm welkom krijgen, daar kunnen andere restaurants/eetgelegenheden écht wat van leren.

Leuk dat beide chefs ook persoonlijk een gerecht komen uitserveren. Aandacht voor de gast qua lichte all...

Lees hele review

Wat een hartelijke, open ontvangst door de medewerkers van 'de Kale & de Bril'!
Als eerste gasten van deze avond zo een warm welkom krijgen, daar kunnen andere restaurants/eetgelegenheden écht wat van leren.

Leuk dat beide chefs ook persoonlijk een gerecht komen uitserveren. Aandacht voor de gast qua lichte allergie geeft vertrouwen - maar tevens ook gerecht hier mooi op aangepast.
Een goede uitleg bij alle gerechten met als extra verrassing de meelwormpjes, een prachtige,subtiele manier om gasten te laten wennen aan andere smaken/het eten van insecten.

Hartelijke groet van jullie gasten van 'tafel 5', wij hebben oprecht genoten van de sfeer, álle medewerkers en niet in de laatste plaats van jullie culinaire verrassingen én creativiteit.
Van amuse tot en met de koffie - alles klopt. Prachtige smaken op elkaar afgestemd.

Bij gelegenheid komen we graag opnieuw, na ons bezoek aan Goes, de dag bij jullie afsluiten.
Hartelijke groet uit Hellevoetsluis!

Ed en Irma op 24 maart 2019

"Top"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Smakelijke mooie gerechten, verfijnd en creatief, vernieuwend

Robert Scheepe op 24 maart 2019

"Lekker!!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Goede bediening. Super lekker gegeten. Een aanrader!!

R. De Kam op 24 maart 2019

"Restaurantweek 2019"
6.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 6

We gingen met hoge verwachtingen naar dit restaurant. Misschien wel te hoog, want dan kan het wel eens wat tegen vallen. Al met al verliep de avond verder prima en werd er keurig uitleg gegeven bij de gerechten (in het bijzonder bij de kazen, compliment) en bijpassende wijnen. Ons gezelschap van vier mensen vond de ...

Lees hele review

We gingen met hoge verwachtingen naar dit restaurant. Misschien wel te hoog, want dan kan het wel eens wat tegen vallen. Al met al verliep de avond verder prima en werd er keurig uitleg gegeven bij de gerechten (in het bijzonder bij de kazen, compliment) en bijpassende wijnen. Ons gezelschap van vier mensen vond de wijn keuzes in het arrangement in zijn algemeenheid niet bijzonder. Een Spaanse (macabeo) die heel vlak was, een Duitse (burgunder) die wat te veel mineraal in zich had, de rode was goed (ben even vergeten waar vandaan) en de Spaanse dessertwijn was oké. Uitmuntend was de 40 jaar! oude port bij de kaasjes.
Het eten was zeker oké, maar net te weinig “verrassend” voor de verwende restaurant gangers. De prijs was, vonden wij, in de reataurantweek wat aan de hoge kant, want we moesten €135 per stel afrekenen.
Al met al een prima avond, een leuk jong team, dus nog potentie genoeg om verder te groeien......

Andre Schmid op 23 maart 2019

"Het was een verrassend feestje"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Ieder gerecht lekker en een lust voor het oog. De bediening is persoonlijk en geeft uitgebreid info. Over de gerechten. Doen we zeker nogeens.

Liesbeth en John op 20 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Goes e.o.

Toon telefoonnummer

Over Kale & de Bril

Keuken: Frans

Restaurant Kale & de Bril ligt aan de rand van het centrum van Goes. De Zeeuwse chefs zorgen ervoor dat je kan genieten van hoogstaande gastronomische gerechten met heerlijke bijpassende wijnen.

De ingrediënten die in de keuken worden gebruikt komen vooral uit de provincie Zeeland. De overheerlijke smaaksensaties zijn niet uit te leggen met woorden!

Kom snel langs bij restaurant Kale & de Bril en proef het zelf.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Goes e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden