Knife fork icon red

J&T Mos

7,9 (8 reviews)

Wat 8 mensen zeggen over J&T Mos

7.9
(8 reviews)
Eten
8.1
Service
8.1
Sfeer
7.5
Schrijf een review

"Duidelijk benden verwachting"
4.7 Keuken 6 | Service 4 | Sfeer 4

Ontvangst was slecht. Jassen werden niet aangenomen.
Was te veel verlichting, werd beter toen op ons verzoek de lampen werden gedempt.
Geen wijnkaart.
Voorgerecht onder de maat. Prijs kwaliteit verhouding tussen gerecht klopte niet. Hoofdgerecht risotto kun je zelf veel beter maken.
Nagerechten niet smakelijk.

Henk Nijenhuis op 29 september 2019
Geverifiëerd

"Exclusief"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten. Bijzondere samenstelling van gerechten. Prima bediening.

Renie op 26 maart 2019

"Heerlijk eten en fijne service."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten en de service was erg prettig. Alle gangen toegelicht gekregen en met plezier genoten van een heerlijke avond.

Natasja op 24 maart 2019

"Teleurgesteld "
4.0 Keuken 4 | Service 6 | Sfeer 2

Bij binnenkomst schrokken wij al, de ruimte tussen de tafels was verschrikkelijk, onder het mom, veel plaatsen en weinig ruimte. De bediening had moeite met tussen de tafels en stoelen door laveren en liepen vaak tegen mijn stoel aan. Ook de binnenkomende gasten moesten tussen de stoelen doordringen naar hun plek en...

Lees hele review

Bij binnenkomst schrokken wij al, de ruimte tussen de tafels was verschrikkelijk, onder het mom, veel plaatsen en weinig ruimte. De bediening had moeite met tussen de tafels en stoelen door laveren en liepen vaak tegen mijn stoel aan. Ook de binnenkomende gasten moesten tussen de stoelen doordringen naar hun plek en echt lekker zat ik niet met al dat gedraai en gebots.
Nadat wij besteld hadden werd er een bakje “chips” op tafel gezet met een dipsaus, dat is leuk thuis bij de tv maar niet restaurant waardig.
Dan de amuse, werd geserveerd in een onogenlijk “Wiskey-glas”, een schuim met een of andere creme. De presentatie was slecht en er was weinig smaak te ontdekken wat ons betreft. Het voorgerecht was langzaam gegaarde makreel, de makreel van mijn echtgenote had kraak nog smaak, die van mij was goed maar ook geen hoogvlieger. Hierna kwam het “extra gratis tussengerecht” ivm. de restaurantweek, helaas dit was niet om aan te zien zoals het gepresenteerd werd. Een grote kom met een kwak aardappelpuree met wat kaas erdoor en een nagenoeg rauw stuk lof en een velletje van een asperge. Dit werd geserveerd met een koffielepeltje, waarmee je de lof alleen kon verplaatsen maar niet niet doormidden kon snijden. Dit was echte teleurstellend en is ook nagenoeg in het geheel retour keuken gegaan. Dit was gaarkeuken niveau zoals wij dit ervaarden. Voor het hoofdgerecht hadden wij beiden gekozen voor Roodbaars, helaas op het moment suprême, werd ons medegedeeld dat de Roodbaars op was !!! Helaas dan maar scholfilet, toch raar dat er op je kaart blijft staan Roodbaars en dat de serveerster al niet meteen aangeeft dat de Roodbaars niet meer op voorraad is. De scholfilet was goed, de operdoezen ronde bij mijn vrouw op haar bord waren nog rauw van binnen.
Daarna was het nagerecht aan de beurt, gelukkig was dit van een zeer goed niveau en mooi gepresenteerd, zo kwam er na een teleurstellende avond gelukkig nog een pluspunten uit. Wat ons betreft niet voor herhaling vatbaar.

Jan Nijman op 09 oktober 2018

9.0 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 9

We hebben echt heerlijk gegeten! Verfijnde keuken! De hele avond gezellig gehad! Gerechten waren perfect van grote en kwaliteit! Werd rekening gehouden met dieet wensen en de tijd tussen de gerechten was uitstekend! Niet te snel op elkaar! De bediening was prima ook de sfeer in t kleine knusse restaurant was goed! Zeker een aanrader en wij komen zeker nog een keer heerlijk bij jullie eten! Top!

Dieuw Bakker op 05 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Hoorn (Noord-Holland) e.o.

Nieuwendam 2 1621 AP Hoorn (Noord-Holland)

Over J&T Mos

Restaurant J&T Mos heeft een prachtig uitzicht over de haven van Hoorn. Het sfeervolle restaurant hecht veel waarde aan gastvrijheid, gezelligheid en culinair eten. De gerechten zijn geïnspireerd door de Franse keuken. De chef heeft een enorm groot hart voor het vak en dat proef je zeker in zijn gerechten. De stijl van de chef is uniek en herkenbaar. De gastvrouw legt elke gast in de watten. Geniet van de sfeervolle ambiance en de meest heerlijke gerechten bij J&T Mos!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Hoorn (Noord-Holland) e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden