Knife fork icon red

Ledeboer

9,2 (3)

Wat zeggen mensen over Ledeboer

9.2
(3 reviews)
Eten
9.3
Service
9.0
Sfeer
9.3
Schrijf een review

"Fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Door een hotelarangement kwamen wij bij toeval bij Ledeboer terecht, een heerlijk toeval! In een mooie ambiance hebben wij genoten van superheerlijke gerechten met veel vakmanschap gecreeerd, een genot voor je smaakpapillen bij elke hap die je neemt. De bediening is professioneel correct en ook 'losjes', attent en vriendelijk. Een viergangen menu voor 42,50 is een voortreffelijke prijs kwaliteit verhouding. Prachtige smaakexplosies voor niet teveel geld. Wij komen hier zeker terug!

Lenny & Bob op 28 april 2019

"Kooktheater"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was heel goed ... Mooie opgemaakte borden ..heel vriendelijk personeel .. Bij het wildgrrecht was friet .. Gebakken aard zou niet misstaan .. En de koffie was nagenoeg bijna koud .. Dat was jammer ..

Abjkleine op 07 oktober 2018

7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

We hebben heerlijk gegeten bij Ledeboer. Het waren mooie smaken en het eten was van hoge kwaliteit. Het wijnarrangement wat we erbij hadden genomen, was zorgvuldig uitgezocht. Wat ons betreft had er bij het hoofdgerecht iets meer groente geserveerd mogen worden. De bediening was netjes en vriendelijk. Daar mistte wat mij betreft nog iets finesse. Sommige wijnen werden niet uitgelegd en er werd zelfs een ingeschonken glas wijn aan tafel gebracht. Ik vind dat jammer van de beleving. Als je de fles en etiket ziet geeft dat toch wat extra's. Ik had het idee dat iedereen in de bediening alles deed, waardoor het voor sommigen misschien iets te veel taken waren. Wat voor mij nog een verbeterpuntje is, is om bij de koffie zelfgemaakte friandises te serveren. Dit maakt voor mij een avondje Restaurantweek toch helemaal af. We hebben een mooie avond gehad en komen zeker nog eens terug.

M. op 29 september 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Almelo e.o.

Wierdensestraat 2 7607 GH Almelo

Over Ledeboer

Een authentieke sfeer in een modern jasje, dat is wat ons concept uniek maakt. In het voormalige bankiershuis van de firma (Helmich) Ledeboer & Co uit 1909 in Almelo, wordt u heerlijk in de watten gelegd. Het gebouw fungeerde tot 1994 als bankgebouw en oude elementen zoals de kluizen kunt u hier nog steeds terugvinden.


Wij werken zoveel mogelijk samen met producenten en collega’s uit deze streek. Zo kunt u bij ons terecht voor een ‘Meesterlijk’ kopje koffie, een heerlijk glas (speciaal) bier van de Twentse Bierbrouwerij en live cooking van Chef de Cuisine Rick Blanken. Ook serveren wij diverse kwaliteitswijnen en hebben we een wijnshop voor de liefhebbers. Ons restaurant biedt plaats aan 100 personen en heeft een ruim buitenterras.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Almelo e.o.
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden