Knife fork icon red

Restaurant ACE

8,6 (63 reviews)

Wat 63 mensen zeggen over Restaurant ACE

8.6
(63 reviews)
Eten
8.6
Service
8.6
Sfeer
8.7
Schrijf een review

9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Met z’n vieren gegeten en was voor ons allen een heerlijk en perfect avondje! Interieur is warm en bruin cafe achtig. Tafels zien er erg mooi en verzorgd uit. Het eten was erg verassend en lekker. Heerlijke wijnen de allemaal ook per glas te bestellen zijn. En de bediening was uiterst vriendelijk en professioneel. Kortom we hebben allemaal genoten!

Ronald op 19 juli 2019
Geverifiëerd

"Fantastisch avondje uit!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten, superleuke bediening en een ontzettend gezellige sfeer. Kortom: de perfecte plek voor een heerlijk avondje uit!

Joost & Josje op 08 juli 2019

"Topavond!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk eten, een explosie van smaaksensaties. Met mooie bijpassende wijnen. Een tikje eigenwijze maar zorgzame bediening zorgt dat alles soepel verloopt. Dat allemaal in een aparte en fijne inrichting. Top avond gehad hier!

Harry Dijkland op 03 juli 2019
Geverifiëerd

"Goede kok, inhoud van de service kan nog beter"
6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Een gemengd gevoel overgehouden aan dit restaurant. Laten we het positieve benadrukken, het eten is erg goed. We hadden een 7 gangen verrassingsmenu. Het eten is verrassend en de kok houd van zuurtjes in het eten, maar weet dat goed te plaatsen.
De bediening komt vriendelijk over maar inhoudelijk gaat er wel wat mi...

Lees hele review

Een gemengd gevoel overgehouden aan dit restaurant. Laten we het positieve benadrukken, het eten is erg goed. We hadden een 7 gangen verrassingsmenu. Het eten is verrassend en de kok houd van zuurtjes in het eten, maar weet dat goed te plaatsen.
De bediening komt vriendelijk over maar inhoudelijk gaat er wel wat mis. Ik vraag concreet om leidingwater en door de reactie van de serveerder weet ik dat hij dat gehoord heeft. Toch wordt er een fles "Amsterdam Water" op tafel gezet. Maar er zijn genoeg restaurants die zelf dit soort flessen vullen. Maar hij blijkt rustig voor 6,50 op de rekening te staan. Het lijkt er ook op dat deze fles op alle tafels er doorheen wordt gedrukt. Dit vind ik niet netjes als je ook voor 70 aan drankjes daarnaast besteld en al helemaal stom als je zonder te melden gewoon mijn vraag negeert en de waterfles er doorheen druk. Stom want dat verreken ik altijd voor een deel in de fooi. Ook bij de toelichting van de wijnen gaat het twee keer mis bij de toelichting. Er wordt een fantastisch verhaal verteld over de bergen van Italië, bij een fles uit Spanje. Ook bij dessertwijn wordt een verhaal verteld wat kant nog wal slaat. Hij vertelt het daarentegen wel enthousiast en dat vind ik toch nog belangrijker. Wellicht nog wat onervaren hierin, maar met z'n enthousiasme komt hij er wel. Qua aanbeveling dus met de hakken over de sloot, mede door de fanatische prestaties van de kok.

Frank op 03 juli 2019
Geverifiëerd

6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Het eten was goed, interieur zag er goed uit, service was vriendelijk en goed. klein puntje als aandachtschoonheid; ik had doorgegeven dat we ons jubileum gingen vieren daar werd geen aandacht aan geschonken.

Polin Lam op 28 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Utrechtsestraat 33 1015 BT Amsterdam

Over Restaurant ACE

Bij restaurant ACE Amsterdam kan je genieten van goed eten, uitgesproken smaken, een lekkere sfeer en blije mensen. Bij restaurant ACE wordt alles op alles gezet om je een perfecte avond te bezorgen. Aan creativiteit wordt veel waarde gehecht. Het ontdekken van alsmaar nieuwe dingen is dan ook wat restaurant ACE belangrijk vindt. Kom gauw langs bij ACE!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden