Meijer aan Zee

Mediterraans |
7,8 (34 reviews)
74% aanbevolen
Boek nu met alle vrijheid

Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Meijer aan Zee

Wat 34 mensen zeggen over Meijer aan Zee

7.8 Gebaseerd op 34 reviews. 74% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Niet afgebeld "
3.3 Keuken 4 | Service 2 | Sfeer 4

Wat een teleurstelling. Speciaal met een vriendin afgesproken, met de honden vanuit Tilburg naar het strand. Lekker moe gelopen, is het restaurant dicht en ben ik niet afgebeld.

Annemarie van Mackelenbergh op 25 oktober 2022
Geverifiëerd

"Ok voor strandtent"
6.7 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 8

Eenvoudig en doeltreffend, ruime porties

René op 15 september 2022
Geverifiëerd

"Goed eten"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

Meteen vriendelijke en behulpzame ontvangst. Jonge maar aardige bediening.

Jaap Engel op 15 juni 2022
Geverifiëerd

"Zandvoortse Strandtent zoals die hoort te zijn!"
8.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 7

Zandvoortse strandtent zoals ik die ken uit mijn jeugd. Heerlijk. Zonder harde muziek, een bescheiden kaart maar misschien juist daarom wel heelgoed klaargemaakt. Mooie wijnkaart.

Stefanie van Vliet op 13 juni 2022
Geverifiëerd

"Heerlijk "
9.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk eten en goede service

natasja lammers op 23 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Zandvoort e.o.

Toon telefoonnummer

Over Meijer aan Zee

Keuken: Mediterraans

Strandrestaurant Meijer aan Zee heet u 7 dagen per week van harte welkom voor ontbijt, lunch, diner, bruiloft, feest of vergadering. Zelfs op de minder warme dagen kunt u bij Meijer aan Zee genieten van heerlijk eten en het prachtige uitzicht. Vanaf de sfeervolle veranda of binnen op de chesterfields bij de openhaard. Bij de eerste zonnestralen is het prettig vertoeven op het charmante terras met comfortabele banken en heerlijke kussens.


De gerechten op de menukaart van Meijer aan Zee worden regelmatig gewisseld naar gelang de seizoenen. Ruime keuze aan verse vis en de beste kwaliteit vlees op “pure” wijze bereidt.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Zandvoort e.o.

Veelgestelde vragen

Je kunt bij de meeste restaurants gratis reserveren en annuleren. De rekening betaal je pas in het restaurant. Sommige restaurants vragen om een kleine aanbetaling, dit wordt duidelijk aangegeven bij het plaatsen van de reservering.

Als je de bevestigingsmail kwijt bent, kun je een mail sturen naar [email protected] of bel ons op (020) 486 67 29.

Heb je van je reservering gebruik gemaakt, dan ontvang je automatisch een e-mail met daarin een uitnodiging om je gastronomische ervaring met het restaurant met ons te delen in een recensie. Klik in de mail op 'recensie achterlaten' en hier kun je een recensie schrijven over het restaurant dat je hebt bezocht.

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van België, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer +31 (020) 486 67 29 of per email via [email protected].

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op deze website hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden