Knife fork icon red

Fris

8,6 (262 reviews)
98%

Wat 262 mensen zeggen over Fris

8.6
(262 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.3
98%
Schrijf een review

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Lekker gegeten bij Fris, ook al was het menu niet heel erg verrassend. Voorgerecht was filet americain van tonijn, hoofdgerecht runderlende en nagerecht aardbeienijs met basilicummouse.

Het hoofdgerecht vonden we wat tegenvallen. Vlees was wel mals, maar was nog net niet lauw. Weinig groente en rode wijn saus wa...

Lees hele review

Lekker gegeten bij Fris, ook al was het menu niet heel erg verrassend. Voorgerecht was filet americain van tonijn, hoofdgerecht runderlende en nagerecht aardbeienijs met basilicummouse.

Het hoofdgerecht vonden we wat tegenvallen. Vlees was wel mals, maar was nog net niet lauw. Weinig groente en rode wijn saus was wel aardig maar niet spectaculair.
Nagerecht vonden wij wel erg lekker.

Sfeer was goed, bediening ook. Wat wij wel vervelend vonden is dat er tijdens het hoofdgerecht ongevraagd rode wijn ingeschonken werd en we dit terugzagen op de rekening. Met 6 euro per glas vonden we dit toch wel onaangenaam.

Saskia van Bergen op 25 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Voor een 3 gangen menu in de restaurant week was dit klasse.

Willemijn Rotteveel op 25 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 9

zoals het Fris het zelf ook omschrijft, heerlijk eten in een ontspannen sfeer.

bobby zwanenburg op 25 augustus 2010

8.3 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 8

Wij waren hier nog nooit geweest, maar het was een heel aangename verrassing. Het enige jammere is de omgeving. Het uitzicht toont ( nette) huizen.

Ellen Beunk-de Vries op 25 augustus 2010

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Geachte,

Een heel plezierige en ontspannen avond gehad in een sfeervolle omgeving, waar op een terzakekundige en ontspannen wijze meer dan voldoende informatie over de producten werd verteld, de gerechten allen vers en uitermate smaakvol waren en de geserveerde wijnen uitstekend pasten bij de gerechten. Het zuurd...

Lees hele review

Geachte,

Een heel plezierige en ontspannen avond gehad in een sfeervolle omgeving, waar op een terzakekundige en ontspannen wijze meer dan voldoende informatie over de producten werd verteld, de gerechten allen vers en uitermate smaakvol waren en de geserveerde wijnen uitstekend pasten bij de gerechten. Het zuurdesem brood was bijzonder smaakvol en paste uitstekend bij het geheel van de gerechten.

Victor Philipsen op 24 augustus 2010

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Twijnderslaan 7 2012 BG Haarlem

Over Fris

In het bruisende Haarlem is het elegante restaurant Fris gevestigd. Hier kan je culinair genieten van overheerlijke gerechten uit de Franse keuken met een Aziatische twist. Bij restaurant Fris wordt de kaart elke acht weken gewisseld waardoor je keer op keer verrast wordt door nieuwe fenomenale smaakcombinaties. De sublieme gerechten in combinatie met de fijne ongedwongen sfeer zorgen voor een uitzonderlijke beleving.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden