Knife fork icon red

Fris

8,6 (262 reviews)
98%

Wat 262 mensen zeggen over Fris

8.6
(262 reviews)
Eten
8.7
Service
8.7
Sfeer
8.3
98%
Schrijf een review

8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Wij hebben er op straat gegeten bij tropische temperaturen (15 september 2020). De wat schimmige Twijnderslaan biedt genoeg afleiding, maar daar zit je met dit heerlijke eten eerlijk gezegd niet op te wachten, dat verdient alle aandacht. De gerechten zijn zeer gevarieerd en bezorgen je met alle gangen een ware smaak...

Lees hele review

Wij hebben er op straat gegeten bij tropische temperaturen (15 september 2020). De wat schimmige Twijnderslaan biedt genoeg afleiding, maar daar zit je met dit heerlijke eten eerlijk gezegd niet op te wachten, dat verdient alle aandacht. De gerechten zijn zeer gevarieerd en bezorgen je met alle gangen een ware smaakexplosie, chapeau, je zou dit niet verwachten aan de rafelrand van het centrum van Haarlem. Tip: neem een wijnarrangement met halve glazen, je ontdekt dan zelf wel waarom.

Ap van der Meulen op 16 september 2020
Geverifiëerd

8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Geweldig eten, verrassend, inventief, een lust voor het oog en heerlijk!

Small 70afe3f5b7
Pim op 15 september 2020
Geverifiëerd

"Restaurantweek"
8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Top gerechtjes in het 6 gangen arrangement. Communicatie ging even mis over de wijnwensen, maar werd goed opgelost. Heel creatief en smaakvol gekookt. Vlotte bediening.

Miriam Winkel op 14 september 2020
Geverifiëerd

"Fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldige avond gehad bij Fris met vrienden. Echt een feestje, mooi opgediende gerechten met bijzondere smaken, combinaties (kropsla-ijs! Ja lekker!) en texturen. Doe mij nog veel meer van dit soort avonden. Via de restaurantweek geboekt, was top!

En coronatechnisch goed geregeld, ook belangrijk.

S. op 11 september 2020
Geverifiëerd

"Verfijnde gerechten"
9.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 10

In een sfeervolle omgeving heerlijk gegeten.
Culinaire gerechten werden smaakvol opgediend.
Een aanrader.

Marjo Dieters op 11 september 2020
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Twijnderslaan 7 2012 BG Haarlem

Over Fris

In het bruisende Haarlem is het elegante restaurant Fris gevestigd. Hier kan je culinair genieten van overheerlijke gerechten uit de Franse keuken met een Aziatische twist. Bij restaurant Fris wordt de kaart elke acht weken gewisseld waardoor je keer op keer verrast wordt door nieuwe fenomenale smaakcombinaties. De sublieme gerechten in combinatie met de fijne ongedwongen sfeer zorgen voor een uitzonderlijke beleving.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden