Black

Frans |
7,6 (45 reviews)
75% aanbevolen
Gratis annuleren

Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.

Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Black

Wat 45 mensen zeggen over Black

7.6 Gebaseerd op 45 reviews. 75% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Hele vriendelijke bediening en lekker gegeten. Ik heb een diner gepland voor volgende week. :)

Pearl Coutinho op 18 februari 2022
Geverifiëerd

9.3 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 9

Leuke bediening en heerlijk gegeten

Elly Peerdeman op 12 februari 2022
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Vriendelijke behulpzame ontvangst, snelle service en lekker gegeten

J.J. Somers op 20 november 2021
Geverifiëerd

"Teleurstelling "
4.0 Keuken 6 | Service 2 | Sfeer 4

Bij binnenkomst bleek onze reservatie niet bekend te zijn .. gelukkig met wat puzzelwerk toch n plekje gekregen. Toen 1 uur gewacht op onze fles wijn en drankjes.. gekozen fles bleek niet voorradig. Toen volgde aanbod fles vd zaak dat was prima.. toen de rekening volgde bleek de fles er toch op te staan en een compl...

Lees hele review

Bij binnenkomst bleek onze reservatie niet bekend te zijn .. gelukkig met wat puzzelwerk toch n plekje gekregen. Toen 1 uur gewacht op onze fles wijn en drankjes.. gekozen fles bleek niet voorradig. Toen volgde aanbod fles vd zaak dat was prima.. toen de rekening volgde bleek de fles er toch op te staan en een complete misrekening vd menu met de restaurant week.. helaas voor onze verwachtingen die niet uitkwamen, wel n correctie na overleg..

Ldb op 27 oktober 2021
Geverifiëerd

"Te druk met te weinig bediening"
5.7 Keuken 7 | Service 5 | Sfeer 5

De café had rond 30 tafels draaien met 3 medewerkers in de bediening, met als resultaat heel langzaam service. Het eten was ok maar niks bijzonder behalve de smaak van de houtoven. Ik begrijp niet waarom het café in de restaurant week actie meedoet.

Ag op 25 oktober 2021
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Toon telefoonnummer

Over Black

Keuken: Frans

Verwacht pure kwaliteit en een uitstekende service in een Instagramwaardige setting bij restaurant Black in hartje Jordaan in Amsterdam.

's Ochtends kun je terecht voor een shot cafeïne van de gastvrije barista’s, tijdens je lunchbreak kun je genieten van een knapperige croque monsieur en 's avonds kun je komen dineren met verse gamba’s, steaks, salades en zelfs een seafood platter.

Black biedt ook meer dan genoeg heerlijke opties voor jou als vegan, vegetariër, glutenvrijliefhebber of Bourgondiër. Verwacht pure kwaliteit en on-Amsterdamse service in een Instagramwaardige setting.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden