Knife fork icon red

Het wapen van Athlone

9,2 (332)

Wat zeggen mensen over Het wapen van Athlone

9.2
(332 reviews)
Eten
9.2
Service
9.2
Sfeer
9.1
Schrijf een review

"Perfect"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Gisteravond (31-03-2016) aten wij bij 'Het Wapen van Athlone'. Eten, bediening en ambiance waren perfect. 'Je moet er eten om het te weten', zou Johan Cruijff zeggen.

Paul ten Hove op 01 april 2016

"Een uitstekend diner in een gezellige ambiance"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Wij hebben hier ook gegeten op Vrijdagavond 11 September 2015, op aanbeveling van onze gast die hier al een paar keer eerder heeft gegeten, ook met een grotere groep. We arriveerden als de eerste gasten en genoten eerst aan tafel van onze aperitief alvorens wij allen kozen voor het Surprise Viergangen menu. Maar in het restaurant is er ook een separaat gedeelte met een mooie bar waar men zijn aperitief kan genieten alvorens aan tafel te gaan. We kregen eerst een amuse geserveerd van gerookte eendenborst met daarop een bonbon met ganzenlever vulling. Wat een interessante concoctie die heerlijk smaakte! Daarna gambas in een deegje met bier bereid en twee scallops overgoten met een heerlijk sausje. Het tussengerecht bestond uit gebraden rode-poten kwartel met ganzenlever er bovenop geserveerd en alles op een bedje van zuurkool. Het hoofdgerecht bestond uit heel malse gebakken ree biefstuk met een heerlijke saus en aardappel puree en gesneden courgette als decoratie. Gewokte groene kool evenals een pommes gratine werden er als bijgerecht geserveerd. Het nagerecht bestond uit een kaasplateau van verschillende Friese kazen of een zoet dessert.
Er was een ruime selectie aan heerlijke wijnen, inclusief huiswijnen, die aan een ieders smaak voldeed, zowel wat betreft de witte wijnen als de rode wijnen. De bediening was uitstekend. We hadden geen haast en we hadden een levendige conversatie tijdens het diner, en tussendoor werden de borden afgeruimd en nieuwe gerechten geserveerd. De eigenaresse van het restaurant nam voldoende tijd voor een gesprekje met haar terugkerende gasten.
We hoefden niet lang op de rekening te wachten aangezien die al klaar lag toen ik naar de balie liep waar ik kon betalen met de chipknip ("pinnen").
We waren aangenaam verrast met het gezellige interieur en de uitstekende kwaliteit van dranken en gerechten. We hebben besloten om weer snel terug te keren.
Het restaurant heeft voldoende parkeer gelegenheid op eigen terrein.

Jim Enters op 12 september 2015

4.7 Keuken 8 | Service 2 | Sfeer 4

Het eten was goed. Goede producten. Maar niet echt verfijnd. Het voorgerecht was wat minder. De coquilles kregen een te grote klodder Hollandaisesaus en de gamba's waren in het dikke bierbeslag niet terug te vinden. Jammer van deze mooie producten! Het tamme hert was zeer smakelijk. Helaas was de puree op het bord al koud.
De bediening was zo lief te vragen het vlees voor mij te snijden ivm mijn gebroken pols. Maar verder was de bediening slecht zichtbaar. Ze praatten lang en luidruchtig met bekenden aan de tafels en lette daardoor niet goed op. Een stagiaire liep daardoor te veel onbegeleid rond. En wij moesten lang wachten op de rekening.
Al met al een fijne avond met hier en daar ergenissen. Vooral betreffende de bediening

Karinka op 11 september 2015

"Bijna antistress-eettherapie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Na een dag hard werken was het heerlijk om weer naar Het wapen van Athlone te gaan, weten dat je hartelijk ontvangen wordt, onthaald wordt met een zalig amuse, koude glas witte wijn, warm brood, en dan heb ik het alleen nog maar over de entree.
We hebben genoten van het voorgerecht, het hoofdgerecht en vooral het nagerecht. We sloten het diner af met cappucinno en bonbons en konden na al dit heerlijke eten weer voldaan en ontspannen naar huis. Bijna antistress-eettherapie...

Jeminka op 10 september 2015

"goed eten , want drinken is ook duur"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Super goede keuken, ontvangst en bediening. We hadden het gevoel dat we in een 5 sterrenrestaurant zaten. Nickel !!!

p.winterink op 08 september 2015

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Steeg e.o.

Hoofdstraat 19 6994 AC De Steeg

Over Het wapen van Athlone

In een monumentaal pand in De Steeg staat Restaurant Het Wapen van Athlone. Het historische pand draagt een lange geschiedenis. Het restaurant heeft een informele ambiance. De tafels met strak wit linnen en de vele kaarsen geven u een magische gevoel.

Op de menukaart staan gerechten die uitsluitend met verse producten worden gemaakt. Dit maakt dat de gerechten heerlijk van smaak zijn en geregeld wisselen. Gecombineerd met de prachtige volle wijnen ontstaat er een echte smaaksensatie.    


De gastvrijheid bij restaurant Het Wapen van Athlone is enorm. Het personeel staat constant voor u klaar en doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Dit is een van de redenen dat gasten uit de wijde omgeving al jaren naar dit restaurant komen.  

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Steeg e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden