Knife fork icon red

Het wapen van Athlone

9,2 (335 reviews)

Wat 335 mensen zeggen over Het wapen van Athlone

9.2
(335 reviews)
Eten
9.2
Service
9.2
Sfeer
9.1
Schrijf een review

"Allerlaatste keer was het ook wéér superlekker, nu opruimen, wegwezen en relax-time voor jullie"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Met een gevoel van weemoed zaten we gisteren bij jullie te eten. Jullie waren voor de allerlaatste keer open en voor ons dus echt de allerlaatste gelegenheid om van jullie hartverwarmende gastvrijheid en maagstrelende culinaire hoogstandjes te kunnen genieten. Maar wat was het weer meer dan prima voor elkaar, lekker...

Lees hele review

Met een gevoel van weemoed zaten we gisteren bij jullie te eten. Jullie waren voor de allerlaatste keer open en voor ons dus echt de allerlaatste gelegenheid om van jullie hartverwarmende gastvrijheid en maagstrelende culinaire hoogstandjes te kunnen genieten. Maar wat was het weer meer dan prima voor elkaar, lekker gegeten, zoals de op speciaal verzoek klaar gemaakte super-carpaccio: carpaccio met duivenborst, hoor het Marjan nog zeggen, zou dat nu wel lekker zijn? En ja hoor, of dat lekker was:) Het was weer een topavond, leuk en gezellig, zoals het altijd geweest is, al die jaren lang. Hartstikke bedankt voor de leuke en lekkere tijd. We wensen jullie veel gezondheid en alle geluk in de jaren die nog komen gaan. Geniet ervan. Hartelijke groet, Wim & Marian

Wim & Marian Wensink op 14 januari 2020

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Lieve mensen van "Athlone",
Gisteravond was het dan een feit: ons laatste diner bij "Athlone"! Ongelofelijk maar waar . . . Het was weer een feest in alle opzichten (behalve dan dat het écht de laatste keer was) Er was heerlijk gekookt en er werd vol toewijding geserveerd. We bewaren dierbare herinneringen aan de a...

Lees hele review

Lieve mensen van "Athlone",
Gisteravond was het dan een feit: ons laatste diner bij "Athlone"! Ongelofelijk maar waar . . . Het was weer een feest in alle opzichten (behalve dan dat het écht de laatste keer was) Er was heerlijk gekookt en er werd vol toewijding geserveerd. We bewaren dierbare herinneringen aan de avonden bij "Athlone" en hopen dat jullie volop gaan genieten van de welverdiende rust in een prachtige omgeving!

Caro de Meijer op 06 januari 2020

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het was gisteravond zoals altijd weer helemaal top, gezellig. Jullie geven ons altijd altijd een welkom gevoel, als we komen en super lekker eten. Complimenten aan iedereen, uiteraard ook aan de kok. Hij zal toch niet weer om op :) slag vragen?

Wim & Marian Wensink , Eerbeek op 17 september 2019

"Heerlijk"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Was super lekker alleen de volgende keer een kinder menu

Stan op 23 april 2019

"TOP TOP."
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zondag 29 juli met onze vrienden Albert en Lissette Lentink bij jullie gegeten,absoluut TOP en wat een lieve mensen zijn jullie,vriendelijke groet Rob en Edith Kooijman Almere.

Rob Kooijman op 30 juli 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in De Steeg e.o.

Hoofdstraat 19 6994 AC De Steeg

Over Het wapen van Athlone

In een monumentaal pand in De Steeg staat Restaurant Het Wapen van Athlone. Het historische pand draagt een lange geschiedenis. Het restaurant heeft een informele ambiance. De tafels met strak wit linnen en de vele kaarsen geven u een magische gevoel.

Op de menukaart staan gerechten die uitsluitend met verse producten worden gemaakt. Dit maakt dat de gerechten heerlijk van smaak zijn en geregeld wisselen. Gecombineerd met de prachtige volle wijnen ontstaat er een echte smaaksensatie.    


De gastvrijheid bij restaurant Het Wapen van Athlone is enorm. Het personeel staat constant voor u klaar en doen er alles aan om het u naar de zin te maken. Dit is een van de redenen dat gasten uit de wijde omgeving al jaren naar dit restaurant komen.  

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in De Steeg e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden