Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Maison de la Foret

8,4 (15)

Wat zeggen mensen over Maison de la Foret

8.4
(15 reviews)
Eten
8.3
Service
8.6
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"La Foret op de Bezuidenhoutseweg Den Haag een absolute aanrader"
9.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 10

Heerlijk buiten gegeten op het terras aan het water en het Haagsche Bos. Het eten was goed, de keuze ruim en de porties groot - waar mijn metgezel heel blij van wordt -
Wij rekenden € 75,00 af voor vier gangen, 6 consumpties, koffie en fooi.

Eén opmerking - positief bedoeld - Fleur dit prachtige terras op met een paar bloem- of plantenbakken of een paar palmplanten.

Mary op 09 mei 2016

5.3 Keuken 5 | Service 5 | Sfeer 6

Kwaliteit eten goed. Te lang tijd tussen de gangen. Restaurant dient met name het terras aangepakt te worden.

N van Slobbe op 09 mei 2016

"Lekker gegeten leuke avond"
7.3 Keuken 9 | Service 6 | Sfeer 7

Lekker gegeten met vrienden via citydeal. Het eten was heerlijk! Toen we om water vroegen kon dit alleen met wijn, gelukkig dronken drie van ons wijn. Ook mij werd wijn aangeboden terwijl ik net fris had besteld en overduidelijk 8 maanden zwanger. Ook bij de verasdingamuse (gerookte zalm) was helaas niet ingespeeld op mijn zwangerschap. Maar verder geen probleem, voor mijn man 2x genieten. De bediening was vriendelijk en kwam geregeld vragen of alles naar wens was. De flamkuchen die onze vrienden bestelden was van de middagkaart en niet bekend bij t avondpersoneel. Dat gaf wst verwarring. We zaten in heerlijke stoelen en de ambiance was goed. Om 22.10 werden wij gevraagd te gaan omdat het restaurant ging sluiten. Was een prima avond!

Barbara op 22 april 2016

"We komen zeker terug!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben hier gegeten met de restaurant week. Wat worden we verwend! Heerlijk gegeten, goede service en ontspannende sfeer! We komen hier zeker terug!

Martha op 31 maart 2016

"Herhaling zeker vatbaar"
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

De ontvangst was heel vriendelijk. We hebben gereserveerd voor 6 personen, maar we komen met 5 personen en toen wij dat vertelden was geen probleem. Ons tafel werd direct aangepast. Het eten was goed en kregen amuses. Kortom hier komen we zeker terug!

Martha Siek op 29 maart 2016

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Bezuiderhoutseweg 116 2594 AZ Den Haag

Over Maison de la Foret


Midden in het groen aan de rand van het Haagse Bos zit dit knusse, gastvrije restaurant. Maison de la Forêt serveert gerechten uit de wereldkeuken, met een sterk aanwezige Franse invloed.  Laat je in de watten leggen door de ontzettend vriendelijke bediening en geniet van klassieke gerechten met een mooi glas wijn. Je kan niet wachten tot het volgende bezoek.


Met een uitgebreide wijnkaart en verschillende borrelarrangementen is Maison de la Forêt ook ideaal voor een klein hapje en een drankje. Daarnaast worden er verschillende dagmenu's aangeboden, dus zeker de moeite waard dit restaurant binnen te stappen.


Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
918e3f8e77

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden