Knife fork icon red
Speciale editie Restaurant Week XXL - Klik hier voor alle aanbevolen toprestaurants - Reserveer snel

Alexander Leiden

8,2 (49 reviews)

Wat 49 mensen zeggen over Alexander Leiden

8.2
(49 reviews)
Eten
8.2
Service
8.4
Sfeer
8.0
Schrijf een review

7.7 Keuken 7 | Service 9 | Sfeer 7

Prima en attente bediening. Veel keus uit diverse menu's. Als je echt wilt weten hoe hier gekookt wordt absoluut Menu van de Chef nemen.

Andere menu's vielen wat tegen. Bij de ossenhaas overheerste de gember. Matige hoeveelheid en niet heel onderscheidend van andere betere chinees.

Anoniem op 24 november 2013

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Wij hebben voortreffelijk gegeten alle gerechten waren zo te proeven ''vers'', en werden ook goed op temperatuur geserveerd en heel smakelijk met de juiste hoeveelheid saus.
Service was goed en men gaf de klant tussen de gangen door genoeg tijd om even te relaxen voor het volgend gerecht werd opgediend.
Voor herhaling vatbaar.!

Anoniem op 31 augustus 2013

8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Veel goede recensies over deze zaak gelezen. Toch nog verrast.Wat een goede ervaring.
4 gangen verrassingsmenu voor 27,50 . De amuse was al goed, 1e gang (Wagyu beef) super, 2e garnalen/coquilles idem, daarna lamsrack, was echt heerlijk en zelfs het dessert (meestal niet om over naar huis te schrijven bij oosters/A...

Lees hele review

Veel goede recensies over deze zaak gelezen. Toch nog verrast.Wat een goede ervaring.
4 gangen verrassingsmenu voor 27,50 . De amuse was al goed, 1e gang (Wagyu beef) super, 2e garnalen/coquilles idem, daarna lamsrack, was echt heerlijk en zelfs het dessert (meestal niet om over naar huis te schrijven bij oosters/Aziatische restaurants)viel positief op. Wijnen goed geprijsd, dit is bij de meeste restaurants tegenwoordig wel anders en lekker. Verhuis deze zaak naar een goede locatie en het zit elke avond vol!

Anoniem op 31 augustus 2013

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

zeer smakelijk en heel erg goed zowel de bediening als het etn

Anoniem op 31 augustus 2013

7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Goed gegeten en zeer nette bediening. Leuk om eens 'vegetarisch vlees' te proberen, vooral het vega varken was erg smakkelijk. De vraag die dan opkomt is echter hoeveel additieven je op die manier binnenkrijgt. Er hoeft echt niet elke gang 'vervangen' te worden, een volledig groentegerecht was ook prima -zo niet bet...

Lees hele review

Goed gegeten en zeer nette bediening. Leuk om eens 'vegetarisch vlees' te proberen, vooral het vega varken was erg smakkelijk. De vraag die dan opkomt is echter hoeveel additieven je op die manier binnenkrijgt. Er hoeft echt niet elke gang 'vervangen' te worden, een volledig groentegerecht was ook prima -zo niet beter- geweest. Maar verder een uitstekend restaurant waar ik zeker nog eens terug kom.

Anoniem op 29 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Alexandrine Tinneplein 96-108 2331 PP Leiden

Over Alexander Leiden

Laat je meenemen op een culinaire rondreis door China bij Restaurant Alexander in Leiden.

Ben je een liefhebber van het echte Chinese eten? Dan ben je bij Restaurant Alexander helemaal op je plek. Chinees eten op de authentieke wijze zonder Europese invloeden met hoogstandjes van het allerhoogste niveau. Een weldaad en een streling voor de tong.

Menukaart

Laat chefkok en eigenaar Zhang Hu je verrassen met zijn culinaire gerechten en proef het echte China. Eerlijke gerechten, mooie authentieke kruiden en een chef die de fijne kneepjes van het vak kent.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
0426d1a5fe

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden