Knife fork icon red

Alexander Leiden

8,1 (48 reviews)

Wat 48 mensen zeggen over Alexander Leiden

8.1
(48 reviews)
Eten
8.1
Service
8.3
Sfeer
8.0
Schrijf een review

7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Wij hebben voortreffelijk gegeten alle gerechten waren zo te proeven ''vers'', en werden ook goed op temperatuur geserveerd en heel smakelijk met de juiste hoeveelheid saus.
Service was goed en men gaf de klant tussen de gangen door genoeg tijd om even te relaxen voor het volgend gerecht werd opgediend.
Voor herhaling vatbaar.!

Anoniem op 31 augustus 2013

8.3 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 7

Veel goede recensies over deze zaak gelezen. Toch nog verrast.Wat een goede ervaring.
4 gangen verrassingsmenu voor 27,50 . De amuse was al goed, 1e gang (Wagyu beef) super, 2e garnalen/coquilles idem, daarna lamsrack, was echt heerlijk en zelfs het dessert (meestal niet om over naar huis te schrijven bij oosters/A...

Lees hele review

Veel goede recensies over deze zaak gelezen. Toch nog verrast.Wat een goede ervaring.
4 gangen verrassingsmenu voor 27,50 . De amuse was al goed, 1e gang (Wagyu beef) super, 2e garnalen/coquilles idem, daarna lamsrack, was echt heerlijk en zelfs het dessert (meestal niet om over naar huis te schrijven bij oosters/Aziatische restaurants)viel positief op. Wijnen goed geprijsd, dit is bij de meeste restaurants tegenwoordig wel anders en lekker. Verhuis deze zaak naar een goede locatie en het zit elke avond vol!

Anoniem op 31 augustus 2013

8.7 Keuken 9 | Service 9 | Sfeer 8

zeer smakelijk en heel erg goed zowel de bediening als het etn

Anoniem op 31 augustus 2013

7.3 Keuken 7 | Service 8 | Sfeer 7

Goed gegeten en zeer nette bediening. Leuk om eens 'vegetarisch vlees' te proberen, vooral het vega varken was erg smakkelijk. De vraag die dan opkomt is echter hoeveel additieven je op die manier binnenkrijgt. Er hoeft echt niet elke gang 'vervangen' te worden, een volledig groentegerecht was ook prima -zo niet bet...

Lees hele review

Goed gegeten en zeer nette bediening. Leuk om eens 'vegetarisch vlees' te proberen, vooral het vega varken was erg smakkelijk. De vraag die dan opkomt is echter hoeveel additieven je op die manier binnenkrijgt. Er hoeft echt niet elke gang 'vervangen' te worden, een volledig groentegerecht was ook prima -zo niet beter- geweest. Maar verder een uitstekend restaurant waar ik zeker nog eens terug kom.

Anoniem op 29 augustus 2013

9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Ben in dit restaurant voor de tweede keer geweest. De eerste keer is een tijdje geleden; 't was toen ook al een feestje om daar te zijn.
De heel goede naam die het restaurant in de omgeving heeft, maakt men absoluut waar. Prachtige, heel smakelijke maar ook betaalbare gerechten. Heel attent en vriendelijk personeel...

Lees hele review

Ben in dit restaurant voor de tweede keer geweest. De eerste keer is een tijdje geleden; 't was toen ook al een feestje om daar te zijn.
De heel goede naam die het restaurant in de omgeving heeft, maakt men absoluut waar. Prachtige, heel smakelijke maar ook betaalbare gerechten. Heel attent en vriendelijk personeel. Echt een plek om vaker te komen. Gaan we ook zeker doen. Genieten gegarandeerd.
Jammer van de nep open haard. Is van een afstandje wel leuk, maar van dichtbij doet ie afbreuk aan 't geheel.
(Pieter C, 25 augustus 2013)

Anoniem op 25 augustus 2013

Plattegrond Alle restaurantdeals in Leiden e.o.

Alexandrine Tinneplein 96-108 2331 PP Leiden

Over Alexander Leiden

Laat je meenemen op een culinaire rondreis door China bij Restaurant Alexander in Leiden.

Ben je een liefhebber van het echte Chinese eten? Dan ben je bij Restaurant Alexander helemaal op je plek. Chinees eten op de authentieke wijze zonder Europese invloeden met hoogstandjes van het allerhoogste niveau. Een weldaad en een streling voor de tong.

Menukaart

Laat chefkok en eigenaar Zhang Hu je verrassen met zijn culinaire gerechten en proef het echte China. Eerlijke gerechten, mooie authentieke kruiden en een chef die de fijne kneepjes van het vak kent.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Leiden e.o.
063ad77af5

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden