Knife fork icon red

Rodizio

8,0 (27)

Wat zeggen mensen over Rodizio

8.0
(27 reviews)
Eten
7.5
Service
8.0
Sfeer
8.6
Schrijf een review

"Superslecht"
1.3 Keuken 1 | Service 1 | Sfeer 2

Dit is geen restaurant waar ik weer naar toe zou gaan. Veel vlees van de grill. Smaakt nergens naar en heeft een rare bijsmaak, net of het niet goed klaar is gemaakt. Te druk, te rumoerig en beperkte keus aan eten voor wat je betaald. Veel te duur!!! Dit was een keer en nooit meer!!!

Champ op 02 oktober 2017

"Een aanrader "
9.7 Keuken 10 | Service 9 | Sfeer 10

Een aanrader erg druk maar heel gezellig en goed eten bediening was perfect,waren goed op elkaar ingespeeld ,wij gaan er vast en zeker weer naar toe topppp!

Zwiers op 26 januari 2017

"Voedselvergiftiging"
3.0 Keuken 2 | Service 4 | Sfeer 3

Helaas ook ik heb een voedselvergiftiging opgelopen. We gingen gisteren brunchen met een groepje vrienden en ik ben helaas de enige die getroffen is. Ik voelde mij een paar uur na het eten al slecht en nu nog steeds. Ik ga er nooit meer heen.

Martine op 18 juli 2016

"Bedorven vlees"
5.7 Keuken 1 | Service 6 | Sfeer 10

12 juni ben ik met mijn vriendin wezen eten bij Rodizio. Het begon als een gezellige avond maar eindigde in een avond waar we beiden aan het overgeven waren. Het vlees was door en door SLECHT, BEDORVEN en door deze ervaring niet meer voor herhaling vatbaar.

Ik heb de hele avond wakker gelegen door het slechte vlees. Ik ben benieuwd of meer bezoekers onwel zijn geworden.

Ik zou zeggen probeer het eten zelf uit dan zul je het zelf ervaren. Ik ga er niet meer heen in ieder geval.

Abbas op 13 juni 2015

"Kwaliteit vlees is slecht"
4.7 Keuken 2 | Service 5 | Sfeer 7

Ik ben nu 2x geweest. Beiden keren was het vlees niet meer goed. Tegen het bederf aan.
Ik heb ooit 1x bedorven vlees geserveerd gekregen bij Gaucho's en vanaf dat moment weet je voortaan precies hoe dat smaakt.
Ik kom hier absoluut nooit meer terug. Ook mij vrienden zeiden hetzelfde.
We waren met een grote groep en op een gegeven moment vond het personeel het welletjes en werd er geen vlees meer gebracht. De borden werden gewoon opgehaald! Absurd!
Gezellige tent maar ik snap niet dat ze door de keuringsdienst van waren heen komen

Kenneth van Iet op 21 oktober 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.

Gevers Deynootplein 125 2586 CR Den Haag

Over Rodizio

Rodizio, Braziliaans restaurant in Den Haag.


Welkom op onze website!
Geniet van alleen het allerbeste vlees, van twee tot drie jaar oude stieren, die op natuurlijke wijze zijn grootgebracht op de Braziliaanse weiden. Zorg dat je het beste dat Brazilië te bieden heeft, nu leert kennen! Kom langs en heb plezier op z’n Braziliaans.


Elke vrijdag en zaterdag:
Samba show!

Groepen, gezelschappen, bedrijfsuitjes, families en party’s
Zoals u op deze site kunt lezen biedt Rodizio werkelijk voor ieder wat wils. Het Rodizio systeem is niet alleen erg gezellig en onderhoudend maar ook uitstekend geschikt voor grote groepen. Braziliaans Restaurant Rodizo kan uitstekend groepen van 5 tot 120 personen een onvergetelijke avond bezorgen! Informeert u naar de mogelijkheden.
Rodizio is uitstekend geschikt voor:
-Familiebijeenkomsten
-Bedrijfsuitjes
-Grote gezelschappen
-Party’s

Rodizio’s bar
Bij Rodizio, bieden we een grote hoeveelheid wijnen uit diverse landen en windstreken aan. Daarom kunnen we altijd de perfecte wijn aanbieden bij uw maaltijd. De wijnen worden bewaard in een speciaal ontworpen klimaatgeregelde wijnkelder. De fles wijn wordt daarom altijd op de perfecte temperatuur geserveerd en daardoor heeft uw wijn de beste smaak die u zich kunt wensen.
Het is een echte aanrader om te genieten van één van Braziliës meest beroemde drankjes: de caipirinha. Die bevat verse limoenen, Braziliaanse liqeur uit suikerriet (cachaça), ijs en suiker. Echt heerlijk!

Menu
Diep in de uitgestrekte vlakten van zuid-Brazilië hebben de Gaucho’s (Braziliaanse cowboys) al ruim 300 jaar de traditie van het langzaam vlees grillen boven een open vuur.
Rodizio is een wijze van bedienen. Het bedienend personeel, gekleed als echte Gaucho’s, loopt door het restaurant met grote vleesspiesen, die ze naar je tafel brengen. Bij Rodizio komt uitsluitend een selectie van de beste stukken vlees op de spiesen. Elke spies bevat een andere vleessoort die met zijn eigen speciale kruidenmix is gekruid.
U kiest zelf de spies met het soort vlees waar uw voorkeur naar uit gaat. Onder uw ogen wordt het stuk vlees wat u kiest ter plekke afgesneden en op uw bord geserveerd. Het water zal u in de mond lopen!
Maar u begint met een uitgebreid en gevarieerd buffet. Voor de vegetariërs is er werkelijk keuze te kust en te keur, bovendien krijgen vegetariërs een korting wanneer zij uitsluitend gebruik maken van het buffet.
Het buffet bestaat uit: sushi, gemarineerde en gegrillde groenten, speciale kazen en diverse warme specialiteiten. Probeert u eens ons huisgemaakte Braziliaanse kaasbrood, de Pao de Queijo.
Na het buffet, is het tijd voor Rodizio.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Den Haag e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden