Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Wij hebben fantastisch gegeten. Wat een mooie smaakbelevingen! Elk gerecht was een feestje!
Verrassend lekker. Indonesisch eten naar een hoger niveau getild. Love de hartige praline. Alleen al daarvoor ga ik terug. Service top, zeer gastvrije bediening. Volgende etentje is reeds geboekt.
Vrijdagmiddag een 9-gangen lunch genoten bij De Rozario, aangevuld met het signatuurgerecht van de chef, Rendang. Nou is een 9-gangen menu wel wat overdreven, want de amuses worden ook als gerecht gerekend. Maar al met al een heerlijke ervaring. Vaak steak-tartaar gehad, maar deze was bijzonder; met die Indonesische...
Lees hele reviewVrijdagmiddag een 9-gangen lunch genoten bij De Rozario, aangevuld met het signatuurgerecht van de chef, Rendang. Nou is een 9-gangen menu wel wat overdreven, want de amuses worden ook als gerecht gerekend. Maar al met al een heerlijke ervaring. Vaak steak-tartaar gehad, maar deze was bijzonder; met die Indonesische touch net even anders. En dat gold ook voor de gado gado met groente, hoevekip, rendang en ook het dessert was hartig. Mooie, goed passende wijnen. Leuke, ongedwongen bediening en de chef die ook even een handje komt geven. Vinden wij leuk. Een lekkere en inspirerende middag.
Speciaal naar Helmond gereden voor een uitgebreide lunch. Zeer gastvrije ontvangst. Mooi ingerichte, ruim opgezette, zaak. Opvallend is de graffiti op de muren en op het toilet. Tafel met linnen, dat zie je niet veel meer. Leuk, de verrassende kwinkslag naar hoe ze de corona periode hebben doorstaan. Chef Jermaine k...
Lees hele reviewSpeciaal naar Helmond gereden voor een uitgebreide lunch. Zeer gastvrije ontvangst. Mooi ingerichte, ruim opgezette, zaak. Opvallend is de graffiti op de muren en op het toilet. Tafel met linnen, dat zie je niet veel meer. Leuk, de verrassende kwinkslag naar hoe ze de corona periode hebben doorstaan. Chef Jermaine komt persoonlijk een van de gerechten brengen en licht uitgebreid toe, ook over de ideeën achter het restaurant. Een echte meerwaarde. Super kundig en vriendelijk personeel. Daar wordt je blij van. Ook de open keuken vind ik een meerwaarde. De Indonesische smaken met hier en daar een Japanse en Franse touch zijn stuk voor stuk heerlijk. 1 heel klein minpuntje. Ik had ingeschreven op 9-gangen, maar dit waren 9 gerechten. De amuse en het broodje als gang tellen vind ik niet kunnen. Conclusie: houd je van de smaken van de Indonesische keuken, ga dan zeker eens langs!
Een fantastische ervaring
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.