Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
De avond begon veelbelovend met een aantal zeer mooi en smaakvolle amuses gevolgd door een aantal zeer smaakvolle gerechten. Echter naar het einde van de avond nam voor ons de kwaliteit van de gerechten ook af. Waarbij we het nagerecht echt niet lekker vonden. De mooie subtiele smaken van het jasmijnijs vielen helem...
Lees hele reviewDe avond begon veelbelovend met een aantal zeer mooi en smaakvolle amuses gevolgd door een aantal zeer smaakvolle gerechten. Echter naar het einde van de avond nam voor ons de kwaliteit van de gerechten ook af. Waarbij we het nagerecht echt niet lekker vonden. De mooie subtiele smaken van het jasmijnijs vielen helemaal weg door een overdaad aan gember en citroengras. Ook kregen we twee keer een gerecht kregen waar de portionering van de vis en daarna het vlees verschillend was. De totale portionering van de gerechten was ook zeer karig. Als we ons gehouden hadden aan het vier-gangenmenu van de restaurantweek hadden we daar niet genoeg aan gehad. Het kan toch niet de bedoeling zijn dat je twee gerechten bij moet bestellen om met een voldaan gevoel af te sluiten.
Verder liet de bediening hier en daar wat steekjes vallen maar dat wil ik ze wel vergeven. Maar de vraag of een gerecht te nassen was die zag ik niet aankomen...
Het restaurant ziet er erg mooi aangekleed uit. Wel was de ruimte waar wij in zaten erg gehorig waardoor ik aan het einde van de avond met een gonzend hoofd naar buiten liep. De vloerbedekking rondom de bar en naar de toiletten zag er niet netjes gelegd uit, met kieren en rafels en was vies. De deuren en kozijnen van de toiletten waren in glanzend zwart geschilderd waarbij er ook vlekken op de deurklink en tegels waren beland. De deurklink van de toiletdeur zat ook niet goed (terug)gemonteerd. Het gaf een heel slordig beeld wat ik niet verwacht van een dergelijk restaurant.
Met een beetje meer aandacht is dit een toptent maar die ervaring hebben wij helaas niet mogen beleven. Bij een gelegenheid als deze verwacht je toch dat het complete plaatje klopt. Ondanks de mooie gerechten voor ons geen tweede keer. Ik kan maar één keer mijn geld uitgeven en er zijn plaatsen met ster waar ze het veel beter voor elkaar hebben.
Ontzettend lekker gegeten met verrassende fijne wijnen erbij. Hele leuke aangename bediening. Al met al een zeer geslaagde lunch!!!
Fantastisch eten super leuk en gezellige bediening, heerlijk gemoedelijk!
Eindelijk eens een sterrenrestaurant waar het allemaal niet zo stijfjes aan toegaat, zonder aan professionaliteit in te boeten. Heerlijke avond gehad, kom graag nog eens terug om langer te kunnen genieten en alle bijpassende wijnen te proeven.
Aanrader, heerlijke combinatie van smaken.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.