Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Fantastisch gerechten! Echt kunstwerken.
Het was heerlijk! Alles klopte, de sfeer, het eten, de bijpassende wijnen en de service. Echt een aanrader!
Heerlijk gegeten, en een heerlijke middag gehad met alles er op en eraan! Dankjewel!
Goed eten, fantastische dranken en fijne bediening. Dat is het in 1 zin samen gevat.
De Indische/Aziatische invloeden komen in veel gerechten terug en zijn wat ons betreft een dikke plus waard.
Opmaak borden, elk bord was een foto waard.
In sommige gevallen raakten wij werkelijk in vervoering van wat we kregen op...
Goed eten, fantastische dranken en fijne bediening. Dat is het in 1 zin samen gevat.
De Indische/Aziatische invloeden komen in veel gerechten terug en zijn wat ons betreft een dikke plus waard.
Opmaak borden, elk bord was een foto waard.
In sommige gevallen raakten wij werkelijk in vervoering van wat we kregen opgediend. En dat gebeurd ons als redelijk frequente bezoekers van dit soort kwaliteit restaurants niet heel snel!
Wat een heerlijke middag hadden wij hier in Helmond! Een smaakvol ingerichte ruimte, enthousiaste crew die op informele wijze en graag vertelt wat ons te wachten staat, goed adviseert (de wijn!), de amuses en gerechten stuk voor stuk een lust voor het oog en voor de smaakpapillen, verrassende combinaties en alle 'feestjes in de mond'... Voor herhaling vatbaar, de reistijd meer dan waard!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.