Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Deal
9-gangen Michelin lunch
€ 75,-
De Rozario* doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 9-gangen michelin lunch. Ontdek De Rozario* nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 9-gangen michelin lunch.
Reserveer nu jouw tafel bij De Rozario*!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
9-gangen Michelin diner
€ 75,-
De Rozario* doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 9-gangen michelin diner. Ontdek De Rozario* nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 9-gangen michelin diner.
Reserveer nu jouw tafel bij De Rozario*!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 148 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
We hebben geweldig genoten van de 9 gangen lunch menu.
Mooie gerechten,…verrassende smaak combinaties…. Het was een heerlijke culinaire reis die nog lang in onze herinnering zal blijven. (Ik overdrijf niet).
Moeilijk een favoriet gerecht aan te duiden… het was allemaal erg-erg lekker. We hebben jarenlang in Azi...
We hebben geweldig genoten van de 9 gangen lunch menu.
Mooie gerechten,…verrassende smaak combinaties…. Het was een heerlijke culinaire reis die nog lang in onze herinnering zal blijven. (Ik overdrijf niet).
Moeilijk een favoriet gerecht aan te duiden… het was allemaal erg-erg lekker. We hebben jarenlang in Azië waaronder Indonesië gewoond en om dan Jermain’s en team’s Rendang te proeven was een heel mooie ervaring. Je herkent de rendang…maar ook overduidelijk de creativiteit van de mango en de Shiso andere ingrediënten. Het gerecht is een heerlijke streling van ogen en tong.
Net zoals de andere gerechten overigens. Een echte aanrader.
Soms kan “fusion” een slap aftreksel zijn van het origineel. Niet bij Rozario… daar is zijn style van fusion een overtreffende trap van het origineel.
De bediening is “plezant”, correct en vriendelijk,…en doet meer dan alleen maar vertellen wat in het gerecht zit. We hebben heerlijk gelachen ook…wat toch wel bijzonder is voor een Michelin restaurant. Zo moet heerlijk & goed eten te beleven zijn: “Uplifting the spirt and the soul”. Een feest van het leven.
We gaan zeker terugkomen. De DinningCity actie van 9 gangen was een niet alleen een koopje voor wat er geboden wordt by Rozario,…. Maar ook een introductie voor ons aan een culinaire bestemming waar je niet alleen voor omrijdt….maar ook je (buitenlandse) vrienden mee naar toe neemt.
Dank voor de inspiratie!!.
Het was weer geweldig, het ene na het andere gerecht. Gedurfde/gewaagde combinaties met een smaakexplosie tot gevolg.
Complimenten voor iedereen, ga vooral zo door.
Van ontvangst tot vertrek een geweldige belevenis! Niet het standaard sterrenrestaurant, maar vernieuwend en origineel.
De Rozario, wij hadden er nog nooit van gehoord. Beetje lopen speuren naar een mooie deal met de restaurant week en zodoende uitgekomen in Helmond. Een kleine 1,5 uur rijden, maar je moet wat over hebben voor een heerlijk diner waar je elke gang weer verrast wordt met een nieuwe smaakcombinatie. En verrast zijn we z...
Lees hele reviewDe Rozario, wij hadden er nog nooit van gehoord. Beetje lopen speuren naar een mooie deal met de restaurant week en zodoende uitgekomen in Helmond. Een kleine 1,5 uur rijden, maar je moet wat over hebben voor een heerlijk diner waar je elke gang weer verrast wordt met een nieuwe smaakcombinatie. En verrast zijn we zeker. Van het gastvrije onvangst met een shotje vodka tot smaakcombinaties van ijs bij een hartig gerecht, elke gang was weer een feestje.
Naast het lekkere eten is het "oog voor de gasten" vanuit de chef ons het meest bijgebleven. Niemand is weggegaan zonder dat hij ze persoonlijk kwam bedanken voor hun komst en vroeg naar hun ervaring in zijn restaurant, wij dus ook niet. Die persoonlijke touch hebben wij heel erg gewaardeerd en we zullen daardoor zeker nog is terugkomen.
Alles klopte. Heerlijk eten met fantastisch kruiden en bite. Elke keer opnieuw een verassing.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.