Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijke smaak combinaties en heel mooi uitgeserveerd. Bijzondere wijnen! Ontspannen sfeer.
Eten fantastisch, en als je een x een gerechtje alleen groenten wil, is fit bij Rozario zeker geen ondergeschoven kindje! 👌
Fijne sfeer in het restaurant, heel aardige bediening. En het eten was fantastisch!
Voor herhaling vatbaar, je voelt je direct thuis, en belangrijk voor ons, je gaat zeker niet met een lege maag naar huis. DE variatie in gerechten en smaken zijn mooi op elkaar afgestemd. Het team werkt professioneel en gezellig informeel samen met collega's en gasten, een onvergetelijke avond.
Een mooie belevenis
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.