Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Op zaterdagmiddag van een 10 gangenlunch genoten.
Verrassend, creatief en superlekker!
Onze gastheer heeft ons meegenomen in het verhaal bij elke gang en de sommelier heeft voor ons een selectie van vier verschillende begeleidende wijnen geserveerd, die allen heerlijk en subtiel waren.
Tot slot hebben we de chef ...
Op zaterdagmiddag van een 10 gangenlunch genoten.
Verrassend, creatief en superlekker!
Onze gastheer heeft ons meegenomen in het verhaal bij elke gang en de sommelier heeft voor ons een selectie van vier verschillende begeleidende wijnen geserveerd, die allen heerlijk en subtiel waren.
Tot slot hebben we de chef persoonlijk onze complimenten gegeven voor deze smaakbeleving. Wij komen graag nog eens speciaal terug vanuit Amersfoort.
Simply an amazing and complete experience: not only the most delicious food I ever had in the Netherlands, but also stories, laughter, emotions and great wine! Absolutely recommended to add their signature dish (the rendang) to the menu!
Heel verrassend sfeer en ongelooflijk lekker eten!
Heerlijk gegeten bij de Rosario in een gezellig ontspannen sfeer.
Echt een fantastische belevenis!
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.