Knife fork icon red

De Rozario*

€ 62,50

5-gangen Michelin diner + aperitief

De Rozario*

8,8 (37)

5-gangen Michelin diner + aperitief € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
5-gangen Michelin diner + aperitief
€ 62,50

Restaurant De Rozario* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner inclusief een aperitief.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant De Rozario*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 03 juli 2019
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat zeggen mensen over De Rozario*

8.8
(37 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.3
Schrijf een review

"Zozo"
7.3 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 4

Uiteindelijk kwamen we natuurlijk voor het eten. En dat is hier super en keer op keer beter. Helaas een paar minpunten. Het is hier ontzettend rumoerig. Wellicht moet men eens naar de akoestiek laten kijken. Een normaal gesprek voeren is hier onmogelijk. ik denk dat men teveel mensen in deze ruimte wil proppen. Daardoor leek het of men het allemaal niet aankon.en het duurde veel te lang voor de volgende gang geserveerd werd.
4 gasten aan een klein rond tafeltje zetten kan echt niet. Dat is zonde en het doet het sublieme eten geen eer aan. Mijn advies zou zijn hogere prijzen en minder tafels. De chef had dit keer ook geen tijd zijn gezicht even te laten zien. Wij komen zeker terug, echter nooit meer op een vrijdag. Eigenlijk is hier enkel het eten Michelinwaardig.

Gijs op 01 juli 2017

"Heerlijk gegeten in een ongedwongen sfeer"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

We hebben heerlijke gerechtjes gekregen met leuke bijpassende wijnen in dit restaurant van deze jonge chef. Prachtig om te zien hoe passie hier tot uiting komt op de tafel. De gerechten zijn groot genoeg en er was voldoende aanbod van brood in tegenstelling tot een eerdere recencie. Wij gaan zeker nog een keer terug. Leuk is de ongedwongen sfeer zonder dat dat afbreuk doet een de gepaste afstand in zo'n zaak. Chapeau!
Een kleine aanmerking hebben we op de toiletruimte. Deze is nog niet in lijn met de rest van het restaurant en kan een facelift gebruiken. We verwachten dat dit volgt in een volgende fase van vernieuwing, maar dan is het geheel compleet.

Margot op 30 juni 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Steenweg 8 5707 CG Helmond

Over De Rozario*

Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.


Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.


Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z’n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en ’t Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma’s schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Dwtsnl 2019 6

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden