Knife fork icon red

De Rozario*

8,8 (49)

Wat zeggen mensen over De Rozario*

8.8
(49 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Eerste keer De Rozario"
8.7 Keuken 9 | Service 10 | Sfeer 7

Als de titel is "Eerste Keer" dan is het logisch dat er een vervolg gaat komen. Leuk, jong en enthousiast team maakt en brengt heerlijkheden. Verrassende wijnkeuze. Leuk reataurant.

Alexander op 28 juni 2018

"Heerlijk avondje!!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

We hebben echt een geweldige avond gehad.
Het eten was heerlijk en werd in een erg mooie vorm opgediend.
De bediening was erg vriendelijk en de sfeer in het restaurant was gezellig en warm.

Thea en Sjors op 02 februari 2018

8.3 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 9

Warm lekker gezellige verzorging

Martien op 13 november 2017

"Prettige lunch"
7.3 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 8

Mooi restaurant. Prettige plek. Lekker gegeten met een Indonesisch accent. Uitstekend prijs/kwaliteit verhouding.

Johan Rozenbrand op 16 oktober 2017

"Lekker, lekker"
8.0 Keuken 8 | Service 9 | Sfeer 7

Vriendelijke bediening, goede uitleg bij het lekkere eten, bijpassend wijnadvies en leuke locatie. Jammer van de gelijktijdige walking lunch ten tijde van onze lunchreservering, hierdoor was het enigszins onrustig (groepen personen die in en uit lopen ivm nuttigen van één gerecht en drankje) op de ietwat koude en natte zondag, maar het weer laat zich niet regelen!
Wat mij betreft werden de smaken, startend met een 7 voor de amuse, per gang beter, vooral het nagerecht was overheerlijk!

L. Hoefnagels op 09 oktober 2017

Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Steenweg 8 5707 CG Helmond

Over De Rozario*

Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.


Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.


Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z’n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en ’t Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma’s schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden