Knife fork icon red

De Rozario*

8,8 (49 reviews)

Wat 49 mensen zeggen over De Rozario*

8.8
(49 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Derozario"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldig gegeten heel fijne sfeer. Personeel die het in de vingers hebben hoe je een gast in de watten legt. Van begin tot einde helemaal af. Zelfs rond de middag gebeld door de gastvrouw of er nog wensen waren. Chapeau

Monique van der zanden op 13 december 2018

"Fantastische gerechten en bijpassende wijnen!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zowel het eten als de bijpassende Wijnen waren fantastisch, van amuse tot en met dessert. Ondanks dat de porties klein waren, een voldaan gevoel.
Bediening was alert en uiterst vriendelijk.

Marielle op 03 december 2018

"Formidabel!"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Wanneer je een zeer goed leerling bent, luister je dus goed naar je meester. Dat is hier merkbaar. Leerling is nu een Formidabele meester geworden die aan het roer staat van zijn eigen keuken! Top! Je kunt de vleug zien vanwaar wij Jermain hebben zien leren, maar wat een ongelofelijk mooie keuken zet hij hier neer. ...

Lees hele review

Wanneer je een zeer goed leerling bent, luister je dus goed naar je meester. Dat is hier merkbaar. Leerling is nu een Formidabele meester geworden die aan het roer staat van zijn eigen keuken! Top! Je kunt de vleug zien vanwaar wij Jermain hebben zien leren, maar wat een ongelofelijk mooie keuken zet hij hier neer. Absoluut de moeite waard om voor naar Helmond te rijden. Hier moet Helmond zeer trots op zijn!

Vd Goot op 30 november 2018

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten! 5 gangen was zeker ruim voldoende voor ons als redelijk grote eters.
De tijd tussen de gangen perfect!
Fijn personeel, netjes gekleed.
Jermain kwam onze eerste gang zelf bedienen en rende naar de deur om ons gedag te zeggen! Net die kleine extra’s die ervoor zorgen dat je met een nog beter gevoel huiswaarts gaat!

Sabine op 30 november 2018

"Toprestaurant met jong enthousiast personeel"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op zondag 7 oktober geluncht bij De Rozario in Helmond. We gingen daar naartoe met hoge verwachtingen en die kwamen allemaal uit. Geweldige ontvangst, vriendelijke bediening, maar vooral voortreffelijke gerechten met bijzonder smaken. Bij het voorgerecht en het hoofdgerecht waren de Aziatische invloeden duidelijk aa...

Lees hele review

Op zondag 7 oktober geluncht bij De Rozario in Helmond. We gingen daar naartoe met hoge verwachtingen en die kwamen allemaal uit. Geweldige ontvangst, vriendelijke bediening, maar vooral voortreffelijke gerechten met bijzonder smaken. Bij het voorgerecht en het hoofdgerecht waren de Aziatische invloeden duidelijk aanwezig, maar het is beslist geen Aziatische keuken. Knap gedaan! De keuze van bijpassende wijnen is dan lastiger voor een sommelier, maar daarin slagen ze bij De Rozario heel goed. We waren zo tevreden over deze lunch, dat we maar direct voor ' de hoofdprijs' hebben geboekt: het all inclusive 7 gangendiner.

Gerard op 12 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Steenweg 8 5707 CG Helmond

Over De Rozario*

Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.


Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.


Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z’n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en ’t Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma’s schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Add7d14a5d

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden