Knife fork icon red

De Rozario*

8,8 (49)

Wat zeggen mensen over De Rozario*

8.8
(49 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.4
Schrijf een review

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastische lunch met verrassende smaken die allemaal super op elkaar afgestemd zijn. Heerlijke combinatie met de wijnen. Heel prettige mensen. Professioneel en toch luchtig

Pascale Hopstaken op 25 maart 2019

"Fantastisch!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Ongekend goed!

Bart op 24 maart 2019

6.7 Keuken 8 | Service 6 | Sfeer 6

Zeer verrassend lekker Indonesië ‘s invloed

Piet Damen op 24 maart 2019

"Sangat Bagus "
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Super innovatief voor zo'n jonge chef.

Gerard Geenevasen op 23 maart 2019

"Een keer totaal iets anders!"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Wij hebben zeer apart en lekker gegeten; de standaard lunch hebben we op advies uitgebreid met het "Rendang"-gerecht, de specialiteit van de kok. Overheerlijk, zoals de gehele lunch. Wel totaal andere gerechten dan te doen gebruikelijk (op Indonesische/Aziatische leest geschoeid). Al met al zéér de moeite waard!

Myriam Janssen op 22 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Steenweg 8 5707 CG Helmond

Over De Rozario*

Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.


Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.


Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z’n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en ’t Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma’s schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
9807d298e9

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden