Knife fork icon red

De Rozario*

8,8 (49)

Wat zeggen mensen over De Rozario*

8.8
(49 reviews)
Eten
9.1
Service
9.0
Sfeer
8.4
Schrijf een review

"Betoverende ervaring"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een feestje. Alles klopt bij deze bijzondere plek. Een betoverende sfeer met super culinaire verwennerijen. Het team straalt van oor tot oor en dat neem je al gast over. Kortom een culinaire avond met een gouden randje!

Peter Willemsen op 28 juni 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijke verfijnde smaken! Top gegeten. Jermain kwam zelf nog even het voorgerecht toelichten. Zal zijn verhaaltje vast al 100 keer hebben verteld maar kon er gepassioneerd en met humor over vertellen. De overige bediening kon zich qua sfeer ook prima aan de gasten aanpassen. Zeker niet stijfjes of formeel. We komen zeker nog een keer terug.

Simon Hulsman op 27 juni 2019

"Wauw!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten in een fijne sfeer.

Marion op 24 juni 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Zeer goede gastheer, heerlijk lunch, leuk om de eigenaar en chefkok te ontmoeten, eigen stijl, bewondering. We gaan de volgende keer met onze kinderen dineren

Liliane Mennega-Zaandam op 22 juni 2019

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Eerlijk en heerlijk restaurant, mooie gerechten met veel smaak. Bourgondische brabantse sfeer, vooral niet te stijf dus

Joeri op 22 juni 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.

Steenweg 8 5707 CG Helmond

Over De Rozario*

Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.


Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.


Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z’n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en ’t Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma’s schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
10437287be

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden