Je kunt bij dit restaurant gratis annuleren. Reserveer nu, dan ben je alvast verzekerd van je tafel.
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Heerlijk gegeten. Half wijn arrangement vond ik redelijk aan de prijs (€13 per half glas)
Cullinaire topper in Helmond, diner gebaseerd op Indonesische roots, is een streling voor de smaakpapillen, leuk fris jong team met veel enthousiasme ontvangen, aanrader
Geweldig restaurant leuk personeel en een lekkere relaxte sfeer! Kom hier zeker terug!!
Voor de eerste keer hier gegeten. We hadden een 9 gangen lunch.
Was allemaal prima!
Voor ons sprongen de gerechten met de tartaar en het boeket eruit!
Zeker voor herhaling vatbaar!
Mijn zoon en ik zijn gisteren bij rozario geweest. Super eten, gewoon kunst! Inspirerende chefkok, super gasvrouw en gastheer en geweldige sfeer. Echt een super avond gehad
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.