Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Deal
9-gangen Michelin diner
€ 75,-
De Rozario* doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 9-gangen michelin diner. Ontdek De Rozario* nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 9-gangen michelin diner.
Reserveer nu jouw tafel bij De Rozario*!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Deal
9-gangen Michelin lunch
€ 75,-
De Rozario* doet mee aan de Nationale Restaurant Week met een 9-gangen michelin lunch. Ontdek De Rozario* nu tijdens de Restaurant Week en laat je voordelig in de watten leggen tijdens dit heerlijke 9-gangen michelin lunch.
Reserveer nu jouw tafel bij De Rozario*!
Zijn er dieetwensen of allergieën? Geef deze dan vooral aan op het reserveringsformulier zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.
Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.
RESERVEER RESERVEER- Te reserveren t/m 30 april 2023
- Niet icm met andere acties
- De prijs van de deal is per persoon
- Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl
Wat 141 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Genoten van de smaakvolle gerechten en gastvrije bediening daarbij mooi wijnen uit de Piemonte bij restaurant J de Rozario
Geweldig, fijne middag gehad! Complimenten voor de chef en zijn team!!!
Wat een ervaring! Heerlijk eten, aanrader!
Heerlijk gegeten , je proef de Indonesische roots door de gerechten heen . De signature dish , rendang, hoog op smaak , bijna net zo lekker als me schoonmoeder
Het werd weer eens tijd voor een culinair avontuur bij Jermain en zijn team en ons te laten verrassen met zijn inspiraties van de Indonesische keuken, maar dan anders.
Het was weer een culinair reisje met schitterende gerechten met oog voor detail en verrassende smaken, een overheerlijke 9 gangen lunch met soms ver...
Het werd weer eens tijd voor een culinair avontuur bij Jermain en zijn team en ons te laten verrassen met zijn inspiraties van de Indonesische keuken, maar dan anders.
Het was weer een culinair reisje met schitterende gerechten met oog voor detail en verrassende smaken, een overheerlijke 9 gangen lunch met soms verfijnde en soms een pittige touch.
De sfeer van het restaurant is gastvrij en gezellig, de inrichting is anders maar zeer smaakvol en belangrijk er heerst een ontspannen sfeer, mooi tafellinnen en mooie presentatie op mooi verrassend servies of andere wijze maken het compleet.
Het personeel is zoals altijd zeer vriendelijk en attent met kennis van het menu.
Zowel aan tafel en bij het verlaten van het restaurant buiten nog even een praatje en nog even van gedachten gewisseld over zijn en onze levensfilosofie.
Down to earth, de balans in het leven, het geven en nemen, petje af hoe Jermain in het leven staat.
Kortom het was een hele fijne middag waar we weer met genoegen aan terug denken, wie wat anders wil zeker eens reserveren bij de Rozario, wij blijven idg terugkomen voor een volgend culinair avontuur in Helmond.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.