Je krijgt direct een bevestiging, met GRATIS annulering.
Wat 238 mensen zeggen over De Rozario*
Eten | |
Service | |
Sfeer |
Een aanrader. Je moet er wel op tijd bij zijn om een reservering via dining with the stars te kunnen maken.
Wij hadden nu een 9 gangen lunch, en dat viel absoluut niet tegen. Heerlijke gerechtjes, met heerlijk bijpassende wijnen (bob arrangement voor mij meer dan genoeg). En eigenlijk moet je de rendang er nog bij nemen als dat kan, want die is zo goddelijk.
We kwamen er al regelmatig en zijn altijd verrast. Je voelt je thuis en proeft waanzinnige gerechtjes. Topmiddag!
We hebben ons zeer welkom gevoelt in een ontspannen sfeer met overheerlijk eten.
Verwennerij van het begin tot het einde
Mooi om de ontwikkeling van dit restaurant te volgen. Elke keer weer beter. Mooie soms zelfs verrassende smaken.
Plattegrond Alle restaurantdeals in Helmond e.o.
Over De Rozario*
Spannend, verrassend en werelds. De gerechten van De Rozario schudden je wakker en zetten je op het puntje van je stoel. Geen beperkingen, vol passie en opvallend puur. Laat je inspireren.
Koken met het hoofd en met het hart. Grenzen overschrijden en spelen met gevoel en smaak. Een eigen signatuur. Een eigen visie. Van schetsen tot koken. Van proeven tot beleven. Gerechten met een ziel en een verhaal. Elk gerecht is uniek en wordt begeleid door een speciale selectie wijnen of sprankelende cocktails.
Jermain leerde het vak pas op latere leeftijd kennen. Op z'n 21ste begint hij als gastheer en wordt verliefd op het vak. De eerste serieuze stappen zet hij op 25 jarige leeftijd in de keuken. Van restaurants De Raymaert en 't Parlement belandt hij in 2- sterrenzaak de Lindehof in Nuenen. Zijn talent wordt ontdekt door Soenil Bahadoer en zonder diploma's schopt hij het tot chef de partie. In 2014 wordt hij Variatiechef van het Jaar. Jermain kookt vanuit zijn gevoel en net zoals het leven kan dat elke dag anders zijn.