Knife fork icon red

Wat zeggen mensen over SKYrestaurant Pi (by Fletcher)

7.9
(87 reviews)
Eten
7.9
Service
7.6
Sfeer
8.1
Schrijf een review

"Eten bij Fletcher Restaurant Pi"
4.7 Keuken 4 | Service 4 | Sfeer 6

We hebben ons keurig aangemeld en nogmaals verteld dat we via de restaurantweek bij hun terecht waren gekomen. In plaats van de aparte kaart hiervoor kregen we de gewone kaart. Het 3 gangen verrassingsmenu uitgekozen. Later bleeek dat dit een 4 gangen menu voor 34,50 moest zijn. De bediening was ook niet op de hoogte van het verrassingsmenu zodat wij de “verkeerde” wijn uitkozen. Het uitzicht was mooi, maar ik zou niet gauw iemand aanbevelen om hier naartoe te gaan. Uiteindelijk pas bij het afrekeken bleek dat het allemaal verkeerd was en heeft de ober 2 flessen wijn gecrediteerd om ons tegemoet te komen. Dit als pleister op de wonden.

Fred op 24 maart 2019

"Zo teleur gesteld"
2.0 Keuken 2 | Service 2 | Sfeer 2

Hostess was aardig, goed begin. Maar dan het wachten op een drankje....chardonnay is wit ja...water erbij graag (3x gevraagd) voor ze het bracht. Eten was ronduit mediocre. Entrecote zwom in saus, had zelf geen smaak. Geen bestek...twee enorme bakken patat? Serieus? Twee mensen aan tafel hoor! Bediening was ronduit slecht. En als je dan weggaat voor je klaar bent, is er niemand die vraagt of er misschien iets niet klopt. Echt jammer, wat een avond uit zou moeten zijn, werd een zielige vertoning. Geld terug zal wel niet lukken?

Astrid op 24 maart 2019

"Lekker gegeten"
9.3 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 10

5 gangen menu waarvan de 2e gang niet beviel. Aardig personeel en prima service. Rekening klopte niet, stond teveel wijn op en nieuwe rekening gekregen. We hadden opgegeven dat we geen vis aten en 1 gang was met vis. Ondanks ook negatieve ervaring wel een aanrader wat personeel, eten en uitzicht betreft. Positiviteit overheerst.

RRR op 23 maart 2019

"Eten met uitzicht"
6.0 Keuken 6 | Service 6 | Sfeer 6

Eten op grote hoogte, lekker eten met uitzicht

Ria op 23 maart 2019

6.0 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 6

Het eten was lekker, de bediening helaas niet. Hebben steeds lang op drinken moeten wachten, zelfs 1 keer 3 keer erom moeten vragen.. helaas maar dat was echt jammer!

Sabine op 23 maart 2019

Plattegrond Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.

Schepenbergweg 50 1105 AT Amsterdam

Over SKYrestaurant Pi (by Fletcher)

Een futuristische toren met een prachtig uitzicht op het opkomende stadsdeel Amsterdam Zuidoost: in SKYrestaurant Pi (by Fletcher) zal uw diner altijd een bijzondere ervaring zijn. In het restaurant kunt u luxueus dineren op grote hoogte. De internationaal geïnspireerde gerechten worden in de open keuken bereid, waarbij voornamelijk de nadruk wordt gelegd op gezonde gerechten. Bovendien is SKYrestaurant Pi (by Fletcher) uitstekend te bereiken via de snelwegen A2 en A9.Dit restaurant is ook uitermate geschikt voor een uitgebreide lunch of een heerlijke High Tea. Neem na een voortreffelijk diner plaats aan de elf meter lange bar in de SKYbar, met daarboven kroonluchter ‘the dream’ van maar liefst negen meter breed. In de stijlvolle bar kunt u eindeloos genieten van diverse fingerfoods en een heerlijk bijpassend glas wijn.

Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Amsterdam e.o.
Rw winners

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meldt u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden