Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze

Frans, Nederlands | €€
7,0 (3 reviews)
Altijd als eerste de nieuwste restaurant deals ontvangen?

Volg Diningcity op Instagram zodat je altijd op de hoogte bent van de nieuwste restaurants en beste deals

Wat 3 mensen zeggen over Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze

7.0 Gebaseerd op 3 reviews. 67% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Dit doen we niet meer!"
4.7 Keuken 8 | Service 4 | Sfeer 2

Het eten was super, maar er klopte niets van de reservering, we stonden niet aangemeld en we konden geen gebruik maken van een 3-gangendiner zoals Dining City in het kader van de restaurantweek had aangegeven terwijl we de code hiervoor bij ons hadden. Het hoofdgerecht werd gebracht terwijl we nog bezig waren met he...

Lees hele review

Het eten was super, maar er klopte niets van de reservering, we stonden niet aangemeld en we konden geen gebruik maken van een 3-gangendiner zoals Dining City in het kader van de restaurantweek had aangegeven terwijl we de code hiervoor bij ons hadden. Het hoofdgerecht werd gebracht terwijl we nog bezig waren met het voorgerecht, en ondanks onze opmerking hierover werd het domweg op tafel gezet. En helaas werden de meebestelde frietjes niet gebracht. Binnen een uur stonden we weer buiten, helaas....

Cees op 24 maart 2019

8.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 6

Heerlijk gegeten, leuke spontane bediening! Restaurant kan een kleine opknap beurt gebruiken. Voor herhaling vatbaar!

Yolinda Kuijper op 09 februari 2019

"Warm en welkom"
7.7 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 7

Heerlijk gevoel van warmte en welkom en uitstekend gegeten. Super dat er zoeveel met lokale producten wordt gewerkt

Carolien op 30 juni 2014

Plattegrond Alle restaurantdeals in Wolfheze e.o.

Toon telefoonnummer

Over Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze

Keuken: Frans, Nederlands

Fletcher Hotel-Restaurant Wolfheze is rustig geleden in de mooie natuur. Na een dag in het nationale park De Hoge Veluwe is dit de perfecte plek om jezelf te verwennen. Het keukenteam kookt graag met Hollandse producten uit de omgeving. Bij Hotel-Restaurant Wolfheze hechten ze veel waarde aan de verhalen van de boeren waar zij mee samenwerken. De keuken wordt geïnspireerd door invloeden vanuit Frankrijk, Italië of het verre Oosten, maar ook het echte Hollandse is terug te zien op de menukaart. De kracht van eenvoud en vakmanschap.

Wil je ook komen genieten bij Fletcher Hotel-Restaurant? Reserveer dan snel een tafel.

RESERVEER RESERVEER
Alle restaurantdeals in Wolfheze e.o.

Veelgestelde vragen

Op www.restaurantdinercheque.nl kan je bij meer dan 350 geselecteerde restaurants reserveren. Restaurant Dinercheque is alleen geldig met een reservering via www.restaurantdinercheque.nl. Let op: mocht je de code via een andere partner hebben gekregen, zoals Gall & Gall of Blokker ga dan naar de website die je op jouw vouchercode kunt vinden.

Van elke reservering ontvang je binnen enkele minuten een bevestiging op het door jouw opgegeven email adres. Niets ontvangen? Kijk dan even in je spambox.

Ja, restaurants houden altijd rekening met eventuele dieetwensen.

Je kan je dieetwensen aangeven bij de opmerkingen op het reserveerformulier.

Bij de meeste deals zijn drankjes zijn niet inbegrepen.

Sommige restaurants bieden een all-in arrangement aan waarbij duidelijk wordt aangegeven welke drankjes wel zijn inbegrepen.

Geen probleem.

Indien je een account bij ons hebt aangemaakt kun je op je account inloggen en de reservering zelf eenvoudig wijzigen.

Heb je geen account? Klik dan op de link van de bevestigingsmail van je reservering.

Tijdens Dining with the Stars kun je heerlijk genieten van een fantastisch luxe diner bij de beste 160 restaurants van Nederland, vanaf slechts € 54,40 per persoon. Dining with the Stars wordt 2 keer per jaar georganiseerd, in de zomer en in de winter.

Ja, je kunt altijd gratis annuleren.

Indien je een aanbetaling hebt gedaan kun je tot 24 uur voor je reservering annuleren. Het door jou aanbetaalde bedrag wordt dan automatisch op je rekening terug gestort. Let op: als je minder dan 24 uur van tevoren annuleert houdt het restaurant je aanbetaling om de kosten van de tafel te dekken. Wij staan hier los van, problemen die hierdoor veroorzaakt worden moeten in communicatie met het restaurant opgelost worden.

Je kunt je reservering annuleren vanuit de bevestigingsmail: Klik op reservering beheren in de mail en klik op de knop reservering annuleren. Als je een account hebt aangemaakt, kun je dit ook gemakkelijk doen door naar 'mijn reserveringen' te gaan. Je kunt ook contact met ons opnemen op telefoonnummer (020) 486 67 29 of per email via hello@diningcity.nl.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden