Knife fork icon red

Restaurant Olivijn*

€ 47,50

4-gangen Michelin lunch

Restaurant Olivijn*

9,2 (41 reviews)

4-gangen Michelin lunch € 47,50

Reserveer een tafel

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

TIP! Restaurant Restaurant Olivijn* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Restaurant Olivijn* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Olivijn*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 02 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

TIP! Restaurant Restaurant Olivijn* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Restaurant Olivijn* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant Restaurant Olivijn*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 02 april 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 41 mensen zeggen over Restaurant Olivijn*

9.2
(41 reviews)
Eten
9.3
Service
9.2
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Top avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch gegeten en wat een fijne bediening.
We aten een 6 gangen menu Met oa. Krab, Coquilles,noordzee tong, zwerik eend (de favoriet van mijn vrouw). en een heerlijk dessert met oa aardbeien en frambozen.
Alles was heerlijk en vroeg om meer, niet omdat het niet genoeg was.....maar oh zo lekker.
Het was zelf...

Lees hele review

Fantastisch gegeten en wat een fijne bediening.
We aten een 6 gangen menu Met oa. Krab, Coquilles,noordzee tong, zwerik eend (de favoriet van mijn vrouw). en een heerlijk dessert met oa aardbeien en frambozen.
Alles was heerlijk en vroeg om meer, niet omdat het niet genoeg was.....maar oh zo lekker.
Het was zelfs zo lekker dat we gelijk nog een reservering hebben geplaatst voor 12 personen voor volgende maand. Bedankt team Olivijn tot volgende maand.

Mark op 29 juli 2018

"Goed restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was voortreffelijk! Goede uitleg en vriendelijke bediening. Het restaurant is erg mooi en sfeervol.

Jeannine op 29 juli 2018

"Prijs/kwaliteit"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Olivijn zit in een mooi pand in het centrum van Haarlem. Dat de chef kan koken weten we al langer. Echter prijs/kwaliteit komen niet overeen.
Bijpassende wijnen 9 euro per glas, kraanwater in karaf 5 euro pp vind ik te duur.
De gerechten zijn vrij klein, en helaas geen extra brood.
Ik heb dit ook al van anderen gehoord, helaas

John op 22 juli 2018

"Restaurant met klasse"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Olivijn zit in een prachtig pand. Klassiek met een moderne inrichting . Eten was heerlijk, elk gerecht was een plaatje om te zien en de smaak overtrof het. Goede wijnen met een prima uitleg

Sylvia op 20 juli 2018

"Openingsmenu & ervaring Olivijn"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastische ervaring! We hebben 5 gangen met bijpassend wijn arrangement genoten. Wijn-spijs was zeer verrassend, maar bovenal op een zeer authentieke manier toegelicht door Milton, de sommelier. Menno kwam geregeld aan tafel om zijn prachtige (en heerlijke) gerechten toe te lichten. Algehele service echt ontzettend goed en leuk, en keuken verrassend en om te smullen.

marlien op 11 juli 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Kleine Houtstraat 70 2011 DR Haarlem

Over Restaurant Olivijn*

In het meest prachtige pand van Haarlem vind je restaurant Olivijn. SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) is de trotse eigenaar van restaurant Olivijn. Vol enthousiasme zet hij zich elke dag in om de gasten een unieke beleving te geven.

Alle zintuigen worden geprikkeld door Olivijn. Er wordt gewerkt met een menu en à la carte, maar Menno Post is zelf een wandelende menukaart. Pleziervol gaat hij de tafels langs om te vragen waar de mensen zin in hebben. Olivijn biedt een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken kunnen als elegant, verfijnd en subtiel beschouwd worden. Laat je verrassen door de culinaire creaties bij restaurant Olivijn in Haarlem!

SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) opent zijn eigen restaurant Olivijn in Haarlem. ‘We werken met een menu én a la carte, maar ik ben zelf ook een soort menukaart. Ik kom aan tafel en kan mensen vragen waar ze zin in hebben.’, aldus Menno. Geniet van een luxueus diner, heerlijke lunch of een zakelijke vergadering in een van de mooiste panden van Haarlem. Daarnaast biedt Olivijn een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken van de gerechten zijn elegant, verfijnd en subtiel gecombineerd. Laat je bij Olivijn verrassen door de kunst op jouw bord!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
9c1f4fddda

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden