Knife fork icon red

Restaurant Olivijn*

€ 47,50

4-gangen Michelin lunch

Restaurant Olivijn*

9,2 (38 reviews)

4-gangen Michelin lunch € 47,50

Reserveer een tafel

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

TIP! Restaurant Restaurant Olivijn* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Restaurant Olivijn* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Olivijn*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

TIP! Restaurant Restaurant Olivijn* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Restaurant Olivijn* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant Restaurant Olivijn*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 38 mensen zeggen over Restaurant Olivijn*

9.2
(38 reviews)
Eten
9.4
Service
9.3
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Fantastische lunch"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk gegeten (4-gangen lunch). Opmaak en kwaliteit voortreffelijk. Opvallend is de vriendelijke en aandachtige bediening. Doe eens wat anders en ga lunchen bij Olivijn!!

wdenh op 21 juni 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een super ervaring! Heerlijke wijn-spijs combinaties. Het eten is een lust voor het oog en smaakexplosie

Judith op 21 juni 2019
Geverifiëerd

8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

Alle gerechten hebben ons heerlijk gesmaakt. Vooral de wijnen waren uitstekend.
Een tip voor de bakker: de zoetigheidjes waren iets te zoet. Ga mee met de tijd... fabrikanten halen ook suiker uit de producten :-)

Josta Bischoff Tulleken op 20 juni 2019
Geverifiëerd

"Geweldig"
9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Geweldig. Het beste restaurant in Haarlem. Ik bennin alle sterrententen in Haarlem geweest, ook in Overveen en Heemstede, maar dit was de beste culinaire ervaring. De sfeer was minder omdat de lunch niet lekker loopt.

Jos op 06 december 2018

"chapeau"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Olivijn is beslist een aanrader.
Heerlijke gerechten, goede sfeer en fijne bediening.
10+

M.S.Nobach-Kort op 13 oktober 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Kleine Houtstraat 70 2011 DR Haarlem

Over Restaurant Olivijn*

In het meest prachtige pand van Haarlem vind je restaurant Olivijn. SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) is de trotse eigenaar van restaurant Olivijn. Vol enthousiasme zet hij zich elke dag in om de klanten een unieke beleving te geven.

Alle zintuigen worden geprikkeld door Olivijn. Er wordt gewerkt met een menu én a la carte, maar Menno Post is zelf een wandelende menukaart. Pleziervol gaat hij de tafels langs om te vragen waar de mensen zin in hebben. Olivijn biedt een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken kunnen als elegant, verfijnd en subtiel beschouwd worden. Laat je verrassen door de culinaire creaties bij restaurant Olivijn in Haarlem!

SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) opent zijn eigen restaurant Olivijn in Haarlem. ‘We werken met een menu én a la carte, maar ik ben zelf ook een soort menukaart. Ik kom aan tafel en kan mensen vragen waar ze zin in hebben.’, aldus Menno. Geniet van een luxueus diner, heerlijke lunch of een zakelijke vergadering in een van de mooiste panden van Haarlem. Daarnaast biedt Olivijn een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken van de gerechten zijn elegant, verfijnd en subtiel gecombineerd. Laat je bij Olivijn verrassen door de kunst op jouw bord!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden