Knife fork icon red

Restaurant Olivijn*

€ 47,50

4-gangen Michelin lunch

Restaurant Olivijn*

9,2 (38 reviews)

4-gangen Michelin lunch € 47,50

Reserveer een tafel

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

TIP! Restaurant Restaurant Olivijn* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Restaurant Olivijn* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Olivijn*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

TIP! Restaurant Restaurant Olivijn* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Restaurant Olivijn* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant Restaurant Olivijn*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 38 mensen zeggen over Restaurant Olivijn*

9.2
(38 reviews)
Eten
9.4
Service
9.3
Sfeer
9.0
Schrijf een review

7.7 Keuken 6 | Service 8 | Sfeer 9

Vreemd restaurant, hangt in tussen chique en wat populair. Leuke enthousiaste energie.Eten viel mij tegen , maar de ambiance maakte alles goed.

Mrs. wants to know it all op 24 november 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Genoten van een heerlijke lunch, mooie en verrassende gerechten en prima bediening!

Ria Robison op 04 oktober 2019
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Very good food and great service. I Like the wall coler which chef made himself, he is a artist!

Xiaoyan Liu op 28 september 2019
Geverifiëerd

"Zonnige dag op de binnenplaats"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Op een van de heetste dagen van het jaar, zaten we toch lekker buiten op de binnenplaats. Een 4-gangen lunch met bijpassende wijnen. Oftewel, 4 heerlijke gerechten, waarvan wij zelfs (als carnivoren) het vegetarisch gerecht bijzonder lekker vonden, met een selectie wijnen die je zelf niet zo snel zou kiezen. Leuke b...

Lees hele review

Op een van de heetste dagen van het jaar, zaten we toch lekker buiten op de binnenplaats. Een 4-gangen lunch met bijpassende wijnen. Oftewel, 4 heerlijke gerechten, waarvan wij zelfs (als carnivoren) het vegetarisch gerecht bijzonder lekker vonden, met een selectie wijnen die je zelf niet zo snel zou kiezen. Leuke bediening die zorgen voor een ontspannen sfeer. De chef nodigde mij nog even uit in de keuken, om de 'heat in the kitchen' te laten voelen bij het fornuis. Petje af om daar de hele dag in te werken. Kortom, een hele prettige dag in een van de beste restaurants in de regio.

Familie Tol-Jonk op 03 juli 2019
Geverifiëerd

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten

M. op 02 juli 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Kleine Houtstraat 70 2011 DR Haarlem

Over Restaurant Olivijn*

In het meest prachtige pand van Haarlem vind je restaurant Olivijn. SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) is de trotse eigenaar van restaurant Olivijn. Vol enthousiasme zet hij zich elke dag in om de klanten een unieke beleving te geven.

Alle zintuigen worden geprikkeld door Olivijn. Er wordt gewerkt met een menu én a la carte, maar Menno Post is zelf een wandelende menukaart. Pleziervol gaat hij de tafels langs om te vragen waar de mensen zin in hebben. Olivijn biedt een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken kunnen als elegant, verfijnd en subtiel beschouwd worden. Laat je verrassen door de culinaire creaties bij restaurant Olivijn in Haarlem!

SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) opent zijn eigen restaurant Olivijn in Haarlem. ‘We werken met een menu én a la carte, maar ik ben zelf ook een soort menukaart. Ik kom aan tafel en kan mensen vragen waar ze zin in hebben.’, aldus Menno. Geniet van een luxueus diner, heerlijke lunch of een zakelijke vergadering in een van de mooiste panden van Haarlem. Daarnaast biedt Olivijn een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken van de gerechten zijn elegant, verfijnd en subtiel gecombineerd. Laat je bij Olivijn verrassen door de kunst op jouw bord!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden