Om je zo goed mogelijk van dienst te zijn maakt deze website gebruik van cookies.
Knife fork icon red

Restaurant Olivijn*

€ 62,50

5-gangen Michelin diner

Restaurant Olivijn*

9,2 (38 reviews)

5-gangen Michelin diner € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

TIP! Restaurant Restaurant Olivijn* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Restaurant Olivijn* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant Restaurant Olivijn*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

TIP! Restaurant Restaurant Olivijn* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Restaurant Olivijn* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Olivijn*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 38 mensen zeggen over Restaurant Olivijn*

9.2
(38 reviews)
Eten
9.4
Service
9.3
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"Een ster in wording"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk buiten kunnen dineren. Pracht zomer uiteraard maar ook een mooie authentieke sfeervolle locatie. Met zorg bereide gerechten, mooie smaken en heerlijke bijpassende wijnen. Als restaurant een ster in wording. Als puntje van kritiek. Het gehele restaurantteam lijkt alle tafels te bedienen.. Een verdeling van t...

Lees hele review

Heerlijk buiten kunnen dineren. Pracht zomer uiteraard maar ook een mooie authentieke sfeervolle locatie. Met zorg bereide gerechten, mooie smaken en heerlijke bijpassende wijnen. Als restaurant een ster in wording. Als puntje van kritiek. Het gehele restaurantteam lijkt alle tafels te bedienen.. Een verdeling van tafels te maken in bijvoorbeeld twee teams zou iets meer overzicht en rust kunnen geven.

Kees van Sichem op 04 augustus 2018

"Heerlijk gegeten, prachtige binnentuin en oprechte service"
8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk genoten van het 5-gangen menu in de binnentuin. Vriendelijke ontvangst, leuke wijnen op de kaart en professionele service. Zeker een aanwinst voor Haarlem! Klein verbeterpuntje, zou fijn zijn als het menu gecommuniceerd wordt bij binnenkomst ivm de wijnkeuze. Ook biedt het een mogelijkheid tot upselling van...

Lees hele review

Heerlijk genoten van het 5-gangen menu in de binnentuin. Vriendelijke ontvangst, leuke wijnen op de kaart en professionele service. Zeker een aanwinst voor Haarlem! Klein verbeterpuntje, zou fijn zijn als het menu gecommuniceerd wordt bij binnenkomst ivm de wijnkeuze. Ook biedt het een mogelijkheid tot upselling van wellicht een extra gang. Daarnaast was ik een beetje verrast door de keus om 2 desserts te serveren in een 5-gangen menu.

Melanie op 31 juli 2018

"Top avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fantastisch gegeten en wat een fijne bediening.
We aten een 6 gangen menu Met oa. Krab, Coquilles,noordzee tong, zwerik eend (de favoriet van mijn vrouw). en een heerlijk dessert met oa aardbeien en frambozen.
Alles was heerlijk en vroeg om meer, niet omdat het niet genoeg was.....maar oh zo lekker.
Het was zelf...

Lees hele review

Fantastisch gegeten en wat een fijne bediening.
We aten een 6 gangen menu Met oa. Krab, Coquilles,noordzee tong, zwerik eend (de favoriet van mijn vrouw). en een heerlijk dessert met oa aardbeien en frambozen.
Alles was heerlijk en vroeg om meer, niet omdat het niet genoeg was.....maar oh zo lekker.
Het was zelfs zo lekker dat we gelijk nog een reservering hebben geplaatst voor 12 personen voor volgende maand. Bedankt team Olivijn tot volgende maand.

Mark op 29 juli 2018

"Goed restaurant"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Het eten was voortreffelijk! Goede uitleg en vriendelijke bediening. Het restaurant is erg mooi en sfeervol.

Jeannine op 29 juli 2018

"Prijs/kwaliteit"
7.7 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 8

Olivijn zit in een mooi pand in het centrum van Haarlem. Dat de chef kan koken weten we al langer. Echter prijs/kwaliteit komen niet overeen.
Bijpassende wijnen 9 euro per glas, kraanwater in karaf 5 euro pp vind ik te duur.
De gerechten zijn vrij klein, en helaas geen extra brood.
Ik heb dit ook al van anderen gehoord, helaas

John op 22 juli 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Kleine Houtstraat 70 2011 DR Haarlem

Over Restaurant Olivijn*

In het meest prachtige pand van Haarlem vind je restaurant Olivijn. SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) is de trotse eigenaar van restaurant Olivijn. Vol enthousiasme zet hij zich elke dag in om de klanten een unieke beleving te geven.

Alle zintuigen worden geprikkeld door Olivijn. Er wordt gewerkt met een menu én a la carte, maar Menno Post is zelf een wandelende menukaart. Pleziervol gaat hij de tafels langs om te vragen waar de mensen zin in hebben. Olivijn biedt een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken kunnen als elegant, verfijnd en subtiel beschouwd worden. Laat je verrassen door de culinaire creaties bij restaurant Olivijn in Haarlem!

SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) opent zijn eigen restaurant Olivijn in Haarlem. ‘We werken met een menu én a la carte, maar ik ben zelf ook een soort menukaart. Ik kom aan tafel en kan mensen vragen waar ze zin in hebben.’, aldus Menno. Geniet van een luxueus diner, heerlijke lunch of een zakelijke vergadering in een van de mooiste panden van Haarlem. Daarnaast biedt Olivijn een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken van de gerechten zijn elegant, verfijnd en subtiel gecombineerd. Laat je bij Olivijn verrassen door de kunst op jouw bord!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden