Knife fork icon red

Restaurant Olivijn*

€ 62,50

5-gangen Michelin diner

Restaurant Olivijn*

9,2 (39 reviews)

5-gangen Michelin diner € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

TIP! Restaurant Restaurant Olivijn* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Restaurant Olivijn* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant Restaurant Olivijn*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

TIP! Restaurant Restaurant Olivijn* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Restaurant Olivijn* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Olivijn*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 39 mensen zeggen over Restaurant Olivijn*

9.2
(39 reviews)
Eten
9.4
Service
9.3
Sfeer
9.0
Schrijf een review

"chapeau"
9.7 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 9

Olivijn is beslist een aanrader.
Heerlijke gerechten, goede sfeer en fijne bediening.
10+

M.S.Nobach-Kort op 13 oktober 2018

"Aanrader!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Heerlijk om weer een nieuw goed restaurant in Haarlem te hebben! Het eten en de bediening was uitstekend. De opmaak van de borden was bijzonder en de bijpassende wijnen verrassend én verrassend goed. Al met al, een aanrader om hier een hapje te gaan eten!

Jorine op 27 augustus 2018

"bijzondere ervaring"
7.3 Keuken 8 | Service 7 | Sfeer 7

Heerlijke gerechten opgediend op mooi en apart servies.
Water onbeperkt, één vaste prijs per couvert.
Jong enthousiast team
Sommelier iets te nonchalant

Marijke op 16 augustus 2018

"Verrijking van Haarlem"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wat een mooi nieuw restaurant in Haarlem! Zeer mooie en smakelijke gangen en heerlijke bijpassende wijnen. Eindelijk een keer op het terras buiten gegeten in dit pand. Bediening vlot, kundig en gezellig. Ook kok kwam nog aan tafel langs. Moet ik waarschijnlijk vaker heen en is geen straf!

Benno Klopman op 08 augustus 2018

"Genieten kan je bij restaurant Olivijn"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben genoten van het 5 gangen diner en de 3 amuses.Hierbij een wijn arrangement genomen, de samenstelling van de wijnen en de uitleg erbij was prima. De gerechten zagen er allemaal stuk voor stuk mooi uit en qua smaak was het genieten. De bediening was zeer attent en belangstellend. De inrichting sfeervol.
Voor ons is dit zeker de moeite waard om terug te komen.

Mw. C.C.A Hoekstra op 06 augustus 2018

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Kleine Houtstraat 70 2011 DR Haarlem

Over Restaurant Olivijn*

In het meest prachtige pand van Haarlem vind je restaurant Olivijn. SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) is de trotse eigenaar van restaurant Olivijn. Vol enthousiasme zet hij zich elke dag in om de klanten een unieke beleving te geven.

Alle zintuigen worden geprikkeld door Olivijn. Er wordt gewerkt met een menu én a la carte, maar Menno Post is zelf een wandelende menukaart. Pleziervol gaat hij de tafels langs om te vragen waar de mensen zin in hebben. Olivijn biedt een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken kunnen als elegant, verfijnd en subtiel beschouwd worden. Laat je verrassen door de culinaire creaties bij restaurant Olivijn in Haarlem!

SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) opent zijn eigen restaurant Olivijn in Haarlem. ‘We werken met een menu én a la carte, maar ik ben zelf ook een soort menukaart. Ik kom aan tafel en kan mensen vragen waar ze zin in hebben.’, aldus Menno. Geniet van een luxueus diner, heerlijke lunch of een zakelijke vergadering in een van de mooiste panden van Haarlem. Daarnaast biedt Olivijn een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken van de gerechten zijn elegant, verfijnd en subtiel gecombineerd. Laat je bij Olivijn verrassen door de kunst op jouw bord!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden