Knife fork icon red

Restaurant Olivijn*

€ 62,50

5-gangen Michelin diner

Restaurant Olivijn*

9,2 (39 reviews)

5-gangen Michelin diner € 62,50

Reserveer een tafel

Deal
5-gangen Michelin diner
€ 62,50

TIP! Restaurant Restaurant Olivijn* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Restaurant Olivijn* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastisch 5-gangen Michelin diner.

Wil jij lekker en voordelig genieten bij Sterrenrestaurant Restaurant Olivijn*? Reserveer dan nu voor dit geweldige diner.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Deal
4-gangen Michelin lunch
€ 47,50

TIP! Restaurant Restaurant Olivijn* is door gasten gekozen tot een van beste restaurants van Dining with the Stars 2019.

Restaurant Restaurant Olivijn* is trotse bezitter van 1 Michelinster en serveert een fantastische 4-gangen Michelin lunch.

Wil jij op een voordelige en aantrekkelijke manier kennismaken met Sterrenrestaurant Restaurant Olivijn*? Boek dan nu een tafel voor deze heerlijke Michelin lunch.

Heb je dieetwensen? Op het reserveringsformulier kun je je verzoeken aangeven zodat het restaurant daar rekening mee kan houden.

Let op! Het aantal tafels is beperkt. Reserveer dus op tijd.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
  • Te reserveren t/m 16 maart 2020
  • Niet icm met andere acties
  • De prijs van de deal is per persoon
  • Reserveer gratis en betaal pas in het restaurant
  • Alleen geldig bij online reserveringen van www.diningcity.nl

Wat 39 mensen zeggen over Restaurant Olivijn*

9.2
(39 reviews)
Eten
9.4
Service
9.3
Sfeer
9.0
Schrijf een review

8.0 Keuken 8 | Service 8 | Sfeer 8

Heerlijk gegeten

M. op 02 juli 2019
Geverifiëerd

"Top restaurant"
8.7 Keuken 8 | Service 10 | Sfeer 8

De vier gangen lunch waren lekker en mooi uitzag:
1. Salade van Kabeljouw, juzu, reticht.
2. Tong met aardappel & zeekraal.
3. Duif met kool & radijs
4. Panecota, passievrucht ijs, branden wijn met advocate.
Heel gastvrij, de chef kwam langs met de gasten te praten, vriendelijke bediening. Wegens mooi weer mochten we buiten eten en dat was aangenaam.

AT op 29 juni 2019
Geverifiëerd

"Absolute Top!"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Alle gerechten waren mooi opgemaakt en ontzettend lekker. Dit alles opgediend in een mooi pand dat behoort tot het gezelligste straatje van Haarlem. Bovendien was er een volwassen wijnkaart met de grote jongens en het personeel was vakkundig. Gisteren was geweldig, absolute top! Wedden dat ze volgend jaar al twee sterren hebben?!

Harry Hap op 29 juni 2019
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Heerlijke lunch in hartje haarlem

Rob te Rehorst op 28 juni 2019
Geverifiëerd

"Herkenbaar lekker !!"
8.7 Keuken 10 | Service 8 | Sfeer 8

Als trouwe klant van De Bokkedoorns ook hier weer van Menno's kookkunsten genoten. Echt fantastisch en met nog meer vrijheid en fantasie uitgevoerd. Aanrader voor de echte liefhebber !! Bediening is goed en netjes, al vonden wij de outfit niet zo passend . Kwestie van smaak natuurlijk.
Verder netjes geprijsd voor w...

Lees hele review

Als trouwe klant van De Bokkedoorns ook hier weer van Menno's kookkunsten genoten. Echt fantastisch en met nog meer vrijheid en fantasie uitgevoerd. Aanrader voor de echte liefhebber !! Bediening is goed en netjes, al vonden wij de outfit niet zo passend . Kwestie van smaak natuurlijk.
Verder netjes geprijsd voor wat je krijgt, voldoende brood (voor ons belangrijk )en zaten heerlijk buiten met de hitte maar wel koel :-) !
Aandachtspuntje : de entree oogt wat armoedig hier en daar, kapot stuckwerk, halve plinten en tape over de vloertegels. Even paar uur klusjesman er in !!

SaKl op 26 juni 2019
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Kleine Houtstraat 70 2011 DR Haarlem

Over Restaurant Olivijn*

In het meest prachtige pand van Haarlem vind je restaurant Olivijn. SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) is de trotse eigenaar van restaurant Olivijn. Vol enthousiasme zet hij zich elke dag in om de klanten een unieke beleving te geven.

Alle zintuigen worden geprikkeld door Olivijn. Er wordt gewerkt met een menu én a la carte, maar Menno Post is zelf een wandelende menukaart. Pleziervol gaat hij de tafels langs om te vragen waar de mensen zin in hebben. Olivijn biedt een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken kunnen als elegant, verfijnd en subtiel beschouwd worden. Laat je verrassen door de culinaire creaties bij restaurant Olivijn in Haarlem!

SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) opent zijn eigen restaurant Olivijn in Haarlem. ‘We werken met een menu én a la carte, maar ik ben zelf ook een soort menukaart. Ik kom aan tafel en kan mensen vragen waar ze zin in hebben.’, aldus Menno. Geniet van een luxueus diner, heerlijke lunch of een zakelijke vergadering in een van de mooiste panden van Haarlem. Daarnaast biedt Olivijn een unieke combinatie van een restaurant en galerie onder één dak. De smaken van de gerechten zijn elegant, verfijnd en subtiel gecombineerd. Laat je bij Olivijn verrassen door de kunst op jouw bord!

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.
0cb5c4c3d8

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden