Olivijn*

Frans
9,2 (100 reviews)
95%
Foto's gemaakt door gasten
Deel je foto's van Olivijn*

Wat 100 mensen zeggen over Olivijn*

9.2 Gebaseerd op 100 reviews. 95% van de gasten raden dit restaurant aan.
Eten
Service
Sfeer
Schrijf een review en deel je foto's

"Ontspannen sfeer en culinair genieten "
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Geweldige ambiance en service. Het eten was uitmuntend

Roel op 15 mei 2022
Geverifiëerd

10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Fijne avond gehad, bedankt!

Marinde Kaart op 12 mei 2022
Geverifiëerd

"Fantastische avond"
10.0 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 10

Wij hebben heerlijk gegeten bij Olivijn! Bediening was super, eten geweldig en ook de chef kwam zelf aan tafel. Aanrader!

Barbara Bik op 04 mei 2022
Geverifiëerd

8.3 Keuken 9 | Service 8 | Sfeer 8

Erg lekker gegeten.

Gerben Bakker op 01 mei 2022
Geverifiëerd

9.3 Keuken 10 | Service 10 | Sfeer 8

Amazing good and excellent service. The decoration can improve a lot, but after the first bite you forget about it so it's not really determinant to have a great culinary experience

Cristina op 01 mei 2022
Geverifiëerd

Plattegrond Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Toon telefoonnummer

Over Olivijn*

Keuken: Frans

In het meest prachtige pand van Haarlem, een voormalige Bank van lening, vind je restaurant Olivijn. Een bezoek aan Olivijn mag voor iedere gelegenheid zoals een luxueus diner, gezellige lunch of zakelijke vergadering. Ervaar de charme door de unieke combinatie van een restaurant en kunstgalerie onder één dak. Gedecoreerd met diepblauwe kleuren en kunstwerken. Wat dacht je er van om het aperitief te degusteren in de kunstgalerij op de etage?

SVH-Meesterkok Menno Post (bekend van De Bokkedoorns**) en Saskia de Wal Post zijn de trotse eigenaren van restaurant Olivijn. Vol enthousiasme zette zij zich elke dag in om de gasten een unieke beleving te geven. Er wordt gewerkt met een menu en à la carte, maar Menno Post is zelf een wandelende menukaart. Pleziervol gaat hij de tafels langs om te vragen waar de mensen zin in hebben.

Er wordt voornamelijk gewerkt met biologische producten. Het vis komt bijvoorbeeld uit de Noordzee en het vlees is van Hollandse bodem. Menno laat zijn eerlijkheid graag doorklinken in zijn werkwijzen en zorgt erover dat ieder ingredient de juiste aandacht krijgt. De Franse smaken kunnen als elegant, verfijnd en subtiel beschouwd worden. Alle zintuigen worden geprikkeld door Olivijn.

Sommelier Milton Verseput en Maître Patrick Reijnders zorgen ervoor dat de gast niets ontbreekt. Keuze uit heerlijke wijnen die perfect aansluiten bij het diner. Met veel passie, plezier en vooral ook humor zorgt het personeel ervoor dat het een avond is om nooit te vergeten!

Het restaurant is in 2018 bekroond met zijn eerste Michelin-ster. Daarbij hebben ze 16.5 Gault&Millau punten gekregen en staan ze op plaats 89 in de Lekker top 100, 2020.

Reserveer een tafel Reserveer een tafel
Alle restaurantdeals in Haarlem e.o.

Diningcity Restaurant Deals

Ja, ik wil elke week wel korting op restaurants ontvangen!

Restaurant aanmelden

Bent u restaurant eigenaar en vindt u dat uw restaurant ook op Diningcity hoort? Meld u zich dan nu aan!

Gratis aanmelden

Alle steden